09.03.30

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag här.

Har egentligen inte hänt så mycket. Jag jobbar på så att jag har ont i hela kroppen men pengar ger det iaf. hahah
-
Var på marknaden i lördags med Linus och vi köpte alldles för mycket. Aldrig handlat för så mycket på en marknad. Men alltid skoj att shoppa. ;p Blev iaf lite kläder,ett par mjukis tofflor, 2 väskor, grejer till lägenheten, kaffeost och lite små onyttigt grejs.

Efter det for vi en sväng till storheden, blev lite små grejs där borta oxå men inte så farligt.
-
Annars är jag ledig idag och har kikat en film och målat klart skåpet. Det blev så fint. (:
Så vad jag ska göra nu vet jag inte men kanske slå på en film medans Linus åker och hjäpler han mamma flytta in alla saker i lägenheten efter den har blivit renoverad. För jag, jag ids då inte åka nånstans idag. d;

Annars inventering imån. Jobbar mellan 9-14 & 18-23. Jätte skoj, verkligen. Det värsta är ju egentligen kunderna som kommer vara där medans vi räknar, kan bli lite väl jobbigt. Menmen..

Tjohej.

Söndag.

Det blev visst lite melodifestival kikande + lite festande igår. Och det var ju den näst sämsta låten som vann och den sämsta som kom tvåa. Vem fan röstar egentligen och hur fan tänker dom. Dom var ju inte bra överhuvudtaget!

Menmen..blev sen krogen och det sög. Men jag har insett att jag har kommit förbi det där stadiet att festa och gå ut på krogen var eller varannan helg. Det är helt enkelt inge skoj nå mera. Visst kanske ta nån cider eller nått och bara umgås lite det går ju, men inte dricka sig helt berusad och må skit dagen efter. Nej tack!

-
Idag vaknade jag rätt tidigt igen, känner mig inte ett dugg utvilad.
Har vart en sväng och kikat lite i affärer med mamma sen har jag bakat muffins med glasyr och lite strössel på. Jag tyckte dom var goda men vad ungarna tyckte det vette tusan. ;p

Har ingen alls aning vad jag kan hitta på nu. Ska väl hjälpa Sofie flytta vid 6 tiden om det nu blir så. Men måste hinna se hennes lägenhet innan jag åker iaf. Men åker ju först hem imån kväll så borde hinna.

Nu göra nått. Tjo.

I Kiruna.

Nu sitter jag här i Kiruna. Kom hit vid halv 9 tåget. Umgicks med Sofie nån timma eller så och sen hit hem. Klockan har gått väldigt fort och jag har inte gjort nått speciellt egentligen. Sitter iaf nu och kikar reprisen på en serie jag missade igår då Linus skulle se hockeyn. Men nu åkte Luleå ut så nu slipper jag den på ett tag. ;p

Annars blir jag här tills måndag, tog ledigt den dagen men jobbar igen på tisdag så måste åka hem på måndag kväll, men det känns lite onödigt då jag är ledig onsdag och torsdag igen. Menmen så kan det vara.

Ska försöka hinna göra så mycket roligt som möjligt medans jag är här. Ta vara på ledigheten och inte alls tänka på jobbet dom här dagarna. Måste försöka koppla bort det. Känner att jag behöver det.

Ska nu fortsätta kika på serien sen blir det sängen. Ska sova länge imån. (:

Godnatt!

Forts..

Det fick inte plats att skriva nå mer. Hmm.. Men som tänkt ska nu hem och kolla lite tv eller nått och käka en massa onyttigt skit. Men gud vad gott det är. ;p sen jobba imån igen. Men inte så värst långt pass. 15-21.15 fattar inte varför jag alltid har stängning på helgerna. Visst bra betalt men inte roligt då det är enda dagarna älsken är ledig. På tal om nått helt annat känner jag nu att jag hade velat åka till kiruna. Bara ta det lugnt och träffa mamma och pappa. Och sofie såklart. Kanske borde åka nån helg, men känner att det är så onödigt för nån nått bara. Får se hur det blir annars får jag helt enkelt vänta tills jag får semester. Men nu kommer bussen snart och Hojja vad snabbt tiden gick helt plötsligt. ;p tjohej

Väntandes på bussen.

Nu sitter jag här igen. ;p kollade det på bussen igår. Det gick ju fan en buss kvart över så jag hade ju hunnit med den. Fatta irriterande. Bra att det inte är kallt ute då men det är inte så skoj att sitta här själv i 15minuter. Menmen. Jobbat iaf idag ett långt pass men det har gått rätt fort. Men inte det roligaste passet jag vart med om. En gubbe har skrikigt rejält åt mig i kassan. Han blev så förbannad när jag skulle räkna hans varor i vagnen så att det stämde. Då menade han att jag anklagade honom för att vara en tjuv. Men va fan vi måste räkna för det finns vissa som gömmer varor under dom andra. Har tom vart med om att jag hittat nått när jag räknat. Men iaf blev han förbannad och vill man inte att vi ska räkna så stoppa upp alla varor på bandet då för fan! Gaah! Känner mig bara så irriteran över det men som lotta sa, efter några ggr så till sist bryr man sig inte. Men inte så himla roligt. Ville inte sitta i kassan en stund efter det. Haha. Nog skrivet om det.

Onsdag.

Igår var jag ledig och passade då på att tvätta upp alla gardiner och sånt. Så nu är dom rena från katthår ett tag iaf. :)

Senare på kvällen for jag, Linus & Lotta på teater. Är inte mycket för teater men den var helt okej. Kanske inte så rolig som dom andra verkade tycka..

Är även ledig idag oxå och har inte gjort mycket alls. Kollat lite film och bara vart. Snart kommer älsken hem och då blir det att laga mat sen ska jag på möte klockan 19 på willys. Sen vette tusan vad jag ska göra.

RSS 2.0