Valborg.

Igår kom vi inte ut från willys föränn vid halv 10. Fan vad jag hatar kunderna just vid stängning. Att man storhandlar fem i 9, vem fan tänker så!
Vi får ju inte gå hem föränn alla idioter är ute. Gaah. Var riktigt irriterad igår.
Och dagen började ju inte bra heller för en viss persons idioti. Att man beter sig så där. Prata högre och emot en så man hör vad du säger så behöver man inte fråga vad du säger hela tiden. Är det så himla svårt.

Whatever. Idioter finns överallt i guess. Men man kan iaf försöka göra det bästa när man jobbar med så många.
-

Idag och även imån är jag iaf ledig. Så utgång ikväll. Först lite grillning hos Lotta & Andreas sen Stuk efter det. Och jag hoppas verkligen det blir en höjdar kväll för känner att jag behöver lite skoj just nu.

Skulle egentligen ha jobbat imån men Sussa tog mitt pass. Tack!
För jag vill då inte komma till jobbet bakis. För det första är det väldigt jobbigt och sen ändå ingen respekt mot kunderna när man stinker alkohol. Så nejtack.
-

Ska nu ta det lugnt nån timma sen blir det in i duschen och börja fixa sig.
Ha en sån rolig valborg. För det ska då jag ha! ;p

Tjohej.


Måndag och en massa tårtor. (:

Nu har jag plockat undan i hela lägenheten, bara disken kvar men det får Linus ta när han kommer hem. ;p
Det kommer en kille och kollar på lägenheten ikväll så lite städat kan det väl vara.
-
Annars skulle jag vara ledig idag men dom ringde igår och det är inte ett så långt pass så varför inte. Ska försöka om jag orkar jobba så mycket som bara den denna månad så jag får mycket pengar om två månader. Ska försöka slå lön rekordet. d;

-
Har inte skrivit på en evighet här.. för nån vecka sen så fyllde ju Andreas år och så här blev tårtorna vi gjorde till han.
  Vanliga tårtan.                       Smörgåstårtan.
 

Båda var goda så vi lyckades igen. haha.

-
Sen i lördags for vi till Piteå för ett barnkalas. Neo fyllde 4år. Så grattis till han.
Var väldigt mycket barn där men vi var inte där så långe så jobbigt blev det inte. ;p

Anette gjorde en tårta denna gång. Och så här såg den ut. Väldigt fin enligt mig. :)

Eller vad tycks?

-

Annars händer det inte mycket. Var ledig hela helgen så det var skönt men jobbar denna och det är inte nått jag ser fram emot men är ledig torsdag och fredag då vi ska ut och festa lite och när jag är ledig dagarna innan kanske helgen inte känns så jobbig. Får jag hoppas.

Men nu måste jag ta och göra mig i ordning och sen fara till jobbet.

Tjohej.

Torsdag.

Har vart ledig väldigt mycket dom senaste dagarna men det har varit skönt. Men nu väntar en hel helg och några dagar till att jobba. men det ska nog gå bra. ;p
-
Igår var jag på stan en sväng med Lotta, köpte mig ett par nya skor...igen, lite smink och en typ tröja. (:
Senare på kvällen gjorde jag en tårta till Andreas och Linus gjorde en smörgåstårta. Vi får se senare idag hur dom smakar.
-
Alldeles strax kommer en kille och ska kolla på lägenheten, jag hoppas han tycker om den och så kanske vi får iväg den tidigare så vi slipper två hyror i juli. Hade ju vart så himla typiskt.

Menmen ska nu invänta honom och sen ner en sväng till tvättstugan och fixa det sista.

Tjo.

Onsdag.

Idag har jag vart ledig och hade tänkt vara hemma och ta det lugnt men det blev istället att fara en sväng på stan med Anette. Jag som inte få fara till stan denna månad nå mera. Har slösat alldeles för mycket pengar men kunde faktiskt hålla mig idag. Blev lite små köp men inge farligt.
Men igår..då gick det inge bra att försöka hålla pengarna. Kom hem med massa kläder och smycken och senare under dagen med ett par nya skor igen. :D
Menmen..nya pengar kommer ju igen om några veckor. haha
-
Skrev iaf på kontraktet till nya lägenheten igår så nu blir det att vi flyttar och senare idag ska vi ta och utnyttja bofonden på denna lägenhet och tapetsera om och kanske fixa golven lite. Får se hur det blir och hur mycket vi har råd att göra. Men sen blir det att säga upp den.
Jobbigt att man har hela tre månaders uppsägningstid. Hade vart bra med två månader just nu. För kommer åka på två hyror i juli. Fan vad dyrt det kommer bli. Och bara därför måste jag verkligen försöka spara pengar nu!
-
Ska nu ta ut kladdkakan jag rörde ihop för 20 minuter sen och efter det försöka hitta på nått att göra tills älsken kommer hem..

Tjohej.

Ny lägenhet.

Skulle egentligen jobba idag men tog ledigt. Kände att jag behövde det.
Så har vart hemma och tagit det lugnt och senare på eftermiddagen gick vi och kollade på en lägenhet.
Den var egentligen likadan som den vi har nu om man tänker på all förvaring, annars var den ju större.
Skönt att få ett till rum där datorn och all skit kan stoppas in i. ;p

Men vi ska sova på saken men det är väl 95% chans att vi tar den. Visst det hade vart bra att bo lite närmare stan då denna bara ligger en hållplats härifrån menmen... Den funkar väl till vidare..tills vi skaffar oss ett hus. d;

Ska nu fortsätta kolla på filmen på tv:n.

Godnatt.

Fredag, och ingen helg för mig.

Jahapp, fredag idag igen. Veckan har gått väldigt snabbt...som vanligt.
Gjorde som sagt en tårta i förrgår. Vi var och käkade den hos Linus mamma igår. Den var faktiskt god. (:

Så här såg den ut.


-
Hann inte skriva så mycket för nu måste jag skynda mig att bli klar så jag inte missar bussen.
Jobbar igen till stängning. Och hela helgen. Är först ledig på onsdag. Gaah.

Men ni får ha en sån rolig helg. För det kommer säkert inte jag ha. :p

Hejdå.

Godnatt.

Var och handlade på Willys för en bra stund sen. Det blev lite mer än vad jag hade trott men inge onyttigt alls. Chockerande. ;p

Sen hem och baka lite tårta och det tog hur lång tid som helst men det var bokstäverna som tog tid. Hojja vilket pillrande!
Men fin blev den med lite skavanker. haha.

-Bild kommer upp imån. Ids ej nu för nu ska jag hoppa i säng. Upp och kika på lägenheten klockan 10.00 sen så blev det extra jobbande från 12.00 - 16.00.
Jag som ville vara ledig och nu missar jag även min tvättid. När fan ska jag ha tid att tvätta egentligen, är inte ledig först på onsdag nästa vecka. Menmen..

Ja, nu blir det sängen.

Godnatt!

Onsdagen den 1 April.

Inventering igår som sagt och det blev mycket längre än vi trodde. Drog ut på tiden som bara den.
Så jag var hemma vid ett tiden på natten. Fatta vad jag var trött.
Så sov till 11 idag men hade lätt kunnat sova längre om det inte hade vart för katten som skrek på andra sidan dörren. Han ville väl inte vara ensam nå mera. ;p

Så bara att gå upp och har kikat lite tv och tagit det lugnt. Även ringt lulebo om en visning av en lägenhet. Hade vart skoj om vi fick den. Men det kommer vi säkert inte få. Personen före kommer väl ta den eller så går tiden ut. Nått iaf. Hojja!
Men hoppas kan man ju alltid göra, är ju inte ens säkert den ser bra ut..

-
Idag blir det lite tårtbakande. Har en bild i huvudet som den ska se ut. Väldigt roligt och tänka ut hur en tårta ska se ut men om den sen ser ut sånär den är klar är en annan fråga. haha.

Tänkte nu ta och slå på en film.

Tjohej.

RSS 2.0