Måndag.

God morgon!

Länge sen jag var uppe så här tidigt. Har för det mesta bara jobbat eftermiddagar. Skönt med sovmorgnar men jobbigt att komma hem så sent. Har haft stängning hela helgen. Inte det roligaste men pengar rullar in. ;p

Idag har jag iaf öppning så slutar hyffsat tidigt så kanske hinner springa på stan en sväng efter jobbet och kika om det finns nått att ha.

Bussen går först om 35 minuter och jag är klar, jag hade kunnat sova några minuter till. Menmen bättre att vara klar och ha några minuter över än behöva stressa hela morgonen..

Nu gnäller katten som jag vet inte vad. Så irriterande!!
Tjo.

....



Gaah!




Torsdag.

Redan torsdag igen och självaste julafton är förbi. Hände inte mycket igår. Var nog den tråkigaste julafton jag har vart med om. Men det hade jag räknat med oxå.
Jobbade som sagt i några timmar och det var ändå några kunder som kom in och handlade stora vagnar. Borde man inte ha gjort det innan julafton.. ?

Tack iaf för alla julklappar jag fick. :)

-
Idag jobbade jag oxå och det var så himlans lite folk så det fanns inget att göra. Så tiden gick väldigt sakta och det var helt enkelt en tråkig dag men vi försökte göra det bästa av allt. ;p

Hittade även 400kr i automaten. Nån som tog ut pengar men glömde kvar pengarna. Hallå?! Det är väl ändå därför man gå dit för att ta ut pengar, hur kan man då glömma dom. Och det är inte första gången det händer heller. Hmm..

Nu är jag iaf hemma ensam och kikar lite tv medans älsken är ute och partayar. Roligt för han men mindre skoj för mig att vara ensam..

Är iaf ledig imån så jag kan vara uppe länge och sova länge imån. Behöver inte alls tänka på klockan dom närmsta timmarna. Skönt! (:

Nu ska jag fortsätta blippa på tv:n.

Tjo.

Tisdag.

Nu har jag vart ledig i hela fyra dagar. Väldigt länge sen jag var det. Men det har vart skönt men lite uttråkande då och då.
För det mesta vart hemma och bara slöat. Kollat massa filmer som går på tv:n nu...som går varje år kring jul.

-
Julafton imån iaf och jag ska upp tidigt och jobba 10-14. Skönt att det bara är fyra timmar och är så irriterad för att bussarna har söndagstrafik dom här dagarna. Jag kommer ju inte i tid eller så kommer jag en timma för tidigt. Skoj, verkligen!

Sen hem och kolla på Kalle Anka och resten.. efter det inga planer alls. Känner faktiskt inte för nått så blir nog bara att vara hemma. Whatever. Inte roligt med jul ändå.
Var riktigt länge sen det var en sån rolig och mysig julafton. Men det är väl så när man blir gammal.. ?

Btw. Grattis Lina på födelsedagen! Hoppas dan blev riktigt rolig. :)

Gratis färglinser.

Måndag igen som vanligt. Jag hinner verkligen inte med dagarna. Trodde det var söndag i morse.
Men det blir väl så här konstigt när man jobbar både vardagar och helger.
Men är iaf ledig imån och på onsdag och även helgen. Gudars vad skönt.
Om jag nu inte jobbar extra. ;p

Men imån ska jag då bara ta det så lungt det bara går. Har bestämt att jag inte ens ska gå utanför dörren om det verkligen inte behövs. (:

-
På www.fargadelinser.com får alla bloggare som bloggat längre än 2 månader ett par valfria färglinser utan styrka. 
Så tänkte jag skulle testa och se om det funkar. Testa du oxå. :)




 


-
Ska nu ta och kika lite tv sen blir det sängen. Blir troligen att sova tidigt idag fast jag är ledig imån men jag är så trött och känner mig helt hängig. Jag har säkert blivit smittad av det som går mellan arbetarna på willys. Säkert. Får verkligen inte bli sjuk nu. Måste jobba och tjäna pengar. haha.

Menmen... Godnatt.

Jobba extra.

Jahapp, visste väl det. Det blir att jobba extra idag oxå. Massa som har blivit sjuka så...

Men det är lungt, har inget för mig efter jag har tvättat klart om nån timma eller så.

Så iväg och jobba klockan 16-21.15. Alltid bra med pengar som sagt. (:

Kanske hinner se nån film, hinner och hinner jag ska se en film. Den jag började se början på igår.
Så göra frukost och slå på filmen nu.

Tjohej

Onsdag.

Onsdag idag och jag är ledig. Gudars vad skönt.
Men ändå ringde dom från willys sisådär 8 i morse och ville att jag skulle jobba men nej, jag ska vara ledig idag då jag jobbar hela helgen.
Känns ändå inte bra att tacka nej till extra jobb men har redan jobbat extra några gånger de senaste dagarna och jag tycker ändå man kan få nån ledig dag i veckan. (:

Det går verkligen inte att planera i förväg. Ska ju baka idag och pyssla lite och då jag jobbar helgen har jag ju inte tid med det om jag inte gör det idag. Är ledig imån oxå men då ska jag tvätta men vill dom att jag ska jobba efter det så fine. Alltid bra med pengar.

Igår var en sån där jobbig dag, ett 9 timmars pass och allt gick åt helvette. Hatar när det går fel men bara att ta det med en nypa salt. "En ny dag imån" ;p

Ska snart ta bussen till stan och gå där en snabb sväng. Bara inhandla lite grejer och dragkedjor som jag ska sy fast i kuddfodralen. Men hur dom kommer se ut när dom är klara det vette tusan. Det där var de jobbigaste tyget jag har sytt i, det blev verkligen inte som jag ville. Men får hoppas på det bästa.




Måndag.

En ny vecka igen och jag ska snart dra till jobbet.
Börjar först klockan fyra men ska förbi arbetsförmedlingen för sista gången detta året iaf. Skönt!

Jobbade extra igår och det var första söndagen jag jobbade. Kändes faktiskt lite skumt att jobba men bara att vänja sig, jobbar varannan helg så. Men fullt ob hela dagen så lättförtjänade pengar. ;p

I lördags var jag ledig och bakade då massa vaniljbullar och mockarutor. Så nu är det bara lussebullar/längder och lite små godis kvar att göra.

Känner fortfarande ingen julkänsla och den kommer troligen inte heller. Kände ingen förra året så det är väldigt trist.
Men är ändå inte ledig då, jobbar på självaste julafton och juldagen.

Så julafton blir nog inge rolig. Jobba sen hem och kika på kalle anka. Blir troligen ingen julmat heller. Men det funkar. ;p

Ska nu ta och grejsa lite sen dra till bussen.

Tjohej.

Tisdag.

Idag var jag ledig. Min första lediga vardag på över tre månader. Så har kollat några filmer i dag och även hunnit en sväng på stan med Lotta. Köpte äntligen massa tyger som jag nu ska börja sy. Hoppas bara att symaskinen funkar som den ska. (:

Annars vart hemma och pysslat lite tills nu. Gjort en massa gubbar som vi ska ha vid pepparkakshuset. Gjorde även självaste huset. Glasyren får bli imån eller nått. Måste bara inskaffa bomull så dom får lite snö. ;p

Ska nu ta och kolla klart en film jag började kolla på för flera timmar sen och efter det blir det sängen.
Börjar först 12 imån så behöver inte sova tidigt. Skönt!

Godnatt.




RSS 2.0