Sista dagen!

Nyårsafton idag. Detta år har gått väldigt fort. Undrar vars tiden har tagit vägen egentligen..
Menmen...

Idag är jag ledig iaf och håller just nu på att tvätta..igen. Men är snart klar och då blir det att hoppa in i duschen och börja fixa sig. För lotta & Andreas kommer vid fyra tiden eller nått och vi ska fixa mat och dricka en massa och bara umgås. (:

Detta ska bli en bra sista dag på detta år har jag bestämt. ;p

Sen imån är det inventering på jobbet och alla kommer vara bakis. haha. Men det ska nog gå bra.

Gott Nytt År!


Dagen innan jul..

Tjohoo.

Springer just nu i tvättstugan och har det roligt. Not! Men det behövs tvättas och har inte mycket annat att göra ändå så.

Jaa..julafton imån och det känns inte alls som det. Saknar den mysiga julkänslan man hade som yngre, vad man längtade tills det blev jul och fick vara hemma länge och bara umågs.

Nu är det verkligen helt annorlunda, ingen julkänsla här inte. Jobbar julafton, juldagen och annandagen så hinner inte ens vara hemma och ta in att det är jul. Men inget jag lider för ändå så. ;p
Mamma och pappa ska inte komma till Luleå för dom ligger hemma sjuka så då är det inte ens nån ide att fira jul, absolut ingen jul utan dom. menmen..Hade inte tänkt nått speciellt ändå så..

-
Utöver det så var jag och Linus på bio igår och såg filmen Avatar. Väldigt bra film. Den måste ni bara se. (:
-
Ska nu ta och hämta upp det sista av tvätten och hoppas att det är torrt, man vet aldrig med dom där skit maskinerna, sen blir det att fixa sig lite och dra till Linus mamma och käka.
Sen lägga sig tidigt och upp och jobba  imån. Öppning som gäller. Woohoo. d;

Och btw, GRATTIS LINA PÅ FÖDELSEDAGEN! (:

GodJul!

Lördag.

Blir länge mellan inläggen men inte lika illa som Sofie iaf. (PikPik) ;p

För nån vecka sen hade vi en tävling på jobbet för dom som jobbar i kassan. Den som säljer mest påsar vinner. Och vem tror ni vann? Jo, jaaaag! (: Vann två kastruller. Mycket bra då våra börjar bli gamla. ;p
Fann även denna skylt då jag kom till jobbet.

Lite roligt faktiskt. haha.

-

Annars sitter jag här och väntar på Nathasja som kommer när som helst. Lite små seg men jag är van då alla alltid är sega när man ska ut. Blir sen vidare till Willys och joina dom andra som "festar" lite där. Ska ha personalfest på nordkalotten. Men nu kom Nathasja så ska umgås lite.

Tjo..


RSS 2.0