Jag & Syster.

Jag & Syster.


Nattuggla.

Idag har man vart med Sofie å gänget. Drattat på staden och sen hamnade vi på Annis och käkade. Länge sen man var där oxå.
Sedan hängde jag med Sofie när hon skulle dansa, Var skita skoj å kika på. (:
Dom var då jätte bra, men jag tyckte då om pardansen mellan Sofie och Alex var bäst. Diggade den. (:
Men får se den bättre med hela utstyrseln på tordag.

Jahapp, men nu sitter man hära iaf efter att försökt att somna, gick inte så bra är inte ens trött. Så tänkte kika lite på tv å förhoppningsvist bli trött, men icke. klockan nu 6 på morgonen å jag är pigg som en ärta. ;p
Helt sjukt! Och jag som ska upp tidigt imån oxå för att dra på stan med Sofie. Men visst ofta det kommer gå, kommer aldrig vakna. ;p

Menmen..int så mycket att göra nått åt, att vara nattuggla går ju som i familjen, jag och syster är lika som bär när det gäller att inte kunna somna. Jobbigt värre.

-OverAndGodnight.-


Trött.


Nu har man vaknat till liv igen efter några timmars sömn sen jag kom hem från stugan.
Åkte dit igår med lite folk, blev lite drickande, musik å spel. Var rätt skoj, trevligt om int annat.
Men saknar älsken som bara den. Vill ha han hära vid min sida nu!

Som sagt skoj igår men lite mycket fylla kanske men bara skoj.
Å Sofie att du aldrig kan hänga med på nått. Att du måste göra det gamla vanliga, kan int ens lämna staden för en jävla natt för att umgås med mig som du annars inte träffar typ aldrig. Menmen whatever lev du som vanligt. Irriterad. Men älskar dig ändå, du är min lilla sockertopp. (;   Can´t live without you.

Ska väl nu dra mig till tv å kika lite granna.

-OverAndGodbye.-

Uttråkad.

Jahapp, inte gjort ett skit idag typ. Vart hemma å degat. Gaah.
Ute med hunden har man oxå hunnit med, det är väl det stora som hänt idag. ;p
Nä hojja nu måste mna ta å hitta på nått. Det kan int vara så hära trist att leva. Nä det funkar bara inte!

Dratta ut nu.


Kikat fotboll. ?

Vart runt lite granna idag med mamma å sen syster å Pernilla. Kikat lite grejs till lägenheten. Alltid skoj bara man hade haft massa pengar.

Just kikat klart fotboll oxå. 2-2 blev det. Great. Sverige åkte inte ut iaf.
Har blitt lite inne i det nu den senaste veckan. Helt sjukt. Får skylla på Linus. ;p

Jadu, kissarna har bråkat en jävla massa idag. Jobbigt värre.
Hur ska det gå dessa två månader. Men det är ju som ändå samma sak, dom bor ju som ihop nu så... Måste funka.

Ska nu vette tusan...skulle ringa Sofie har jag för mig. Måste bara få lägga på först detta samtal Gaah!

Hejdå!

In Kiruna.

Det blidde ingen Kiruna igår. Micke hann som inte komma hem från jobbet å på så sätt missade jag tåget. Gaah. Men nu är jag iaf hära. Tog bussen med all packning i morse. PANIK nästan dära. Hatar att åka buss med packning. Helt sjukt. Men iaf så gick det bra, kom till tåget, men tusan då det var tungt, kissen väger ju ton!
Hann träffa Emelie innan tåget for. (:

Men hära är det då varmt! Kokar snart ihjäl. Men ändå väldigt skönt att få komma hem igen. Var länge sen jag var hära för att stanna länge. Men snart blir jag säkert less på att vara hära, det bara blir så. Allt tjat å bråk som alltid kommer upp. Irriterande!

Men det ska väl gå bra. ?

Nu vette tusan vad man ska göra. Troligen ringa Sofie. Skulle som ringa för nån timma sen. ;p

-Over and Out.-

Till Kiruna snart. ?

Tänkte nyss ta å kika lite tv men icke...dnen funkar inte eller kanalerna är väck. Är väl nå fel på nätet eller vad det är. Gaah.
Vaknade flera gånger i morse av att alla klockor ringde olika tider men inte gick jag upp för det. Gick till sist upp vid 12 tidenSofie ringde. Kanske dax att kliva upp tänkte jag när jag hade en massa att göra. Men redan klart å är väldigt uttråkad. Skönt att jag åker till Kiruna redan idag. Hoppas bara att Anette kan köra, att Micke har kommit hem med bilen...annars blir det att åka imån. Hojja orkar eller vill inte vänta tills då. Vill hem nu. Ligga å gassa ute på altanen. Men enligt Lotta så är det en massa regn dära nu. Inte det roligaste precis. Men det duger väl, hellre ändå att vara där runt folk än hära i lägenheten helt ensam. Blir snart skitzo. So fucking boooring!

I helgen har det annars int hänt så mycket. Bara vart hemma med älsken typ. Men det duger det oxå. Bara jag får va med han så spelar inget annat nå roll.
Å inte hann man träffa Marri å Emppo heller innan man far. Väldigt trist. Kommer ta år å dar innan jag träffar dom igen. Ååååh. Trist!
Men dom får väl ta å komma förbi Kiruna. Det hade då vart nått. (:

Har ingen aning alls vad jag ska hitta på nu när int ens tv:n funkar. Å är less på datan...faktiskt.
Konstigt, konsigt. ;p


-Over and nothing.-

Kärlek.

Kärlek.


Irriterande.

Vaknat väldigt tidigt idag, enligt mig. ;p
Men skulle på staden å fixa lite grejs men allt gick åt skogen efter bara ett telefonsamtal. Fan!
Blir så jävla irriterad. Hur fan ska jag nu klara mig. Om det inte löser sig när jag kommit till Kiruna, ska dit redan på måndag. Så kanske det blir att flytta tillbax till mamma å pappa. Nooo i don't want to!
Kommer bli tokig. Inte så skoj att behöva flytta hem igen efter man bott typ 3 år själv. Å måste lämna allt hära. Nää mitt liv är nu här i Luleå.!

Inte gjort så mycket annars idag, vart hemma och städat. Disken äntligen bortfixad. Skönt.
Å snart till staden och träffa älsken. Sen vette tusan vad som händer.

-OverAndFuck.-

Just me.

Just me.


Vart ute idag.

Vart ute idag. Wohoo. ;p Annars typ bara vart hemma å bara degat.
Men vart på arbetsförmedlingen med Emppo. Hojja vilken jävlans tid det tog.
Men nu är det gjort iaf. Goddigoddsi.

Nu bara hemma, prata i telefonen å kika tv. Kanske dax att diska upp hära lite. Värsta berget nu. Men att man ids. Nåånää! ;p

Annars rätt fint väder ute, men värsta orkanen. Inge skojj det. Bättre väder imån. (?)


Jag & Emppo.

Jag & Emppo.


Så trist kan man inte ha det.

Redan fyra är klockan och jag har inte gjort ett skit idag, blev väck av telefonen några ggr i morse men nå somnade man om allt, gick till slut upp där vid två tiden. Inte bra å sova bort hela dagen men vad spelar dte egentligen för roll när man ändå inte har nått att göra.
Helt ensam i lägenheten, ingen att klaga på eller gosa med. Ååååh, saknar älsken som bara den redan. Vill mysa nu!
Men snart helg igen, dagarna går ju rätt snabbt...borde ju som gå riktigt sakta, när man inte gör ett skit. Men inte.
Göra senare vette tusan, kanske umgås med Emppo. Och på staden och till syster imån.
Måste även till Örnäset och hämta lite post. Min avi som har kommit...mina skor. Men halååå lite väl sent kanske. Studenten var ju i fredags, men tack syster som var så snäll att låna sina skor. Tog nog lite på henne, dom var ju inte speciellt nå billiga grejs. ;p Men det är det väl aldrig för henne. Hon slösar ju alltid en förmögenhet på skor och kläder. Men det är väl så det ska vara. (?)

Vill iaf hem till Kiruna nu...känner det. Men vill ändå vara hära..skum känsla. Men vill väl inte vara ensam, det är väl där det trycker. Men nästa vecka så...måndag? Innan onsdag iaf. Vara i stugan på midsommar. SKoj? Bara Sofie hänger med så. (:

Nu ska man väl fortsätta med det man gjorde innan....alltså inte ett skit! ;p


-Over And Booooring.-

Pictures.

......Emppo & Jag på fest..........|.......Studenten.............|...........Syster & Jag.        
Helgens händelser i bild.
........Jag & Älsken...............|............Mios dop...........|.....Vems negro hand? ;p

Helgens händelser.

Redan söndag å har haft så mycket för mig att jag inte har hinnit skriva hära.
Men iaf som sagt bor jag med syster nu. Går alldeles utmärkt fast man kan bli live små irritarerad på henne men hon är ju allt min syster så vad kan man förvänta sig. ;p


Var iaf ut i onsdags, jag å tjejorna drack lite hära å for sen vidare till Brasse, å där var det då inget speciellt. Men hallå det är ju Brasseriet så det är ju valigt att de är trist där, alltid är det så, så man frågar ju sig själv varför drar man alltid dit. ? När man lixom vet att det kommer bli trist. Menmen skojjigare att ligga hemma iaf. ?


Tordagen kom och jag blev 20år, så nu är man gammal. Visst känns inget annorlunda nu men det kommer...säkert.
Det var min födelsedag men har inte varit på så dåligt humör som jag var då på länge. Å vette fan varför jag var så. Vaknade på fel sida som man säger. Men förlåt för mitt humör!
Men man hade eller har väl så mycket i tankarna å det kom väl ut å surhet så.. I guess.
But whatever.  Käkade lite tårta med familjen, drog sen på staden, var in på systemet. Skita coolt juh. Får ju som köpa dära nu. ;p
Sen köpa hårfärg. Var som dags. Sedan hem för att åka till örnäset med syster å handla...lite väl onödigt men vad ska man göra när det man måste ha inte finns på detta skit porsön. (?)

Färga håret som först blev rött, Lotta tyckte brunt. Nåånää, rött!  
I med nästa färg å blev väl okey, tills vidare iaf.


Somna sen vid tre å upp vid åtta. Börja fixa sig å sedan dratta iväg till parken å börja supa med klassisarna, men mest med tjejorna. Dom som räknas dårå. Resten typ bara skit.
Var helt okaj. Å blev lite på fyllan redan då. Haha. Men in i kyrkan å lyssna på en prälle? Kanke inte men nån tant iaf. Å några elever som pratade. Ammy hon hade då ett bra tal. (:
Vidare till skolan och jadu få betygen å sånt shit, å sen ut.!

...Låten som vi då skulle sjunga gick åt helvete, men så är det när ingen i klassen bryr sig då blir det bara skit. Men skitsamma. Skoj å komma ut till familjen å älsken iaf. Å massa grjs fick man dårå. Tacktack! (:
Sen åka raggarbil upp till staden. Var då skojj.

Blev som lite drickande mer i parken..drog t.o.m till systemet å fyllde på. ;D Vad man kan vara sjuk.
Hämtad sen av mamma å pappa..till anette å fikade å så.

Blev som lite stressigt sen när man var tvungen att åka hem å fixa till sig lite granna innan man skulle iväg till staden..till Annikafest. Var helt okaj. Till Cleo, borde ha dragit till Grace istället, men lite väl sent påtänkt nu. Bara å försöka ha så skojj som det går på Cleo. Å det blev som dete blev. Lite för mycket fylla och skit. Var inte alls meningen. Förlåt!

Sedan var man tvungen att dra på Mios doplördag morgon så inge mycket sömn blidde det då heller.
Kyrkan först å sen till Mickes föräldrar å fika lite granna.
Det blev då väldigt länge man var dära. Ville sen bara hem. Inge skoj alls å gö nått sånt dära å bli med på massa foton när man är bakis och ser ut som jadu vette fan vad. ;p


Nu sitter man hära och är trött efter helgens händelser. Har ändå vart rätt okaj, men hade då kunnat vart bättre, men inget man kan göra nått åt nu. Shit happens.

Ska väl ta å hoppa i sängs nu..i guess. Men vill inte sova utan älsken.
Speciellt inte nu när mamma har skrämt upp mig med allt skit snack om den dära idioten som trackaserar (hur det nu stavas.) mig. Inte det roligaste precis.

But whatever. Godnatt.

-OverAndOut.-

Nu bor man med syster.

Så nu bor man med syster, har väl gått rätt bra hittills. Kan ju iaf inte bli värre än det redan blivit. ;p
Nu bor jag typ i halva sovrummet om inte mindre. Men om några månader kommer det väl fixa sig med allt. I guess.
Har iaf inte internet nu så jag kommer bli tokig när jag int ens har nån funkande tv här inne. Gaash.
Men pappa och mamma kommer imån så då får väl han försöka fixa igång internet. Hade ju som vart great.
Klippning imån oxå och dratta runt på staden med mamma, måste hitta ett par skor! Panik snart.
Annars är det väl int så mycket, ingen skola och bara kunna ligga hemma å jäsa, men hur kul är det då. Blir ju galen efter ett tag. Och vad ska man göra efter fredagen...helgen..Inget mer sommarlov har man juh, så måste hitta ett jobb undre juni iaf. Måste ha pengar, annars flytta hem till föräldrarna?
Känns som lite väl onödigt att flytta hit då när man ändå sen kanske måste flytta iväg, men jag vill inte bosätta mig i Kiruna igen. Booooring!

Yeyye, nu ska jag väl ta å kika lite tv, för nu har syrran vaknat.

-Over and god morning.-

RSS 2.0