Fredag.

Fredag idag och skulle egentligen vara ledig men jobbar extra. Måste ju tjäna lite pengar. ;p
Börjar först klockan 16.00 och har redan hunnit diska och städa lägenheten. och även fixat mig så bara att klä på mig och dra iväg. Men bussen går först om lite mer än en timma. Vad ska jag göra nu då?

Har beställt lite tårtbaknings grejer, verktyg, färg och parsipan/sugarpaste igår och kunde inte låta bli att beställa lite idag oxå. Så det har väl gått en tusing till bara det. Lite väl dyrt men då har jag iaf grejer när det är dags att baka. Och nu är det snart februari och alla börjar fylla år. Bara fyra stycken nästa månad. Kan ju hoppas på att jag har tid över efter jobbet att baka lite tårtor. (:

Och nu är det roligare när man kan grejsa till det lite mera oxå.
-
Ikväll händer det inte mycket. Slutar 21.15 och då blir det kanske att kika nån film om jag orkar sen sängen, ska upp och tvätta vid 10 imån. Hojja, inte det roligaste men det måste göras..

Ska nu kika lite tv sen jobba.

Tjo.

På jobbet.

Är just nu på jobbet. Har en lång lunchrast för engångsskull. Ska nu käka stuvade mackaroner och korv. Hoppas det smakar bra. ;p annars slutar jag först klockan 8 ikväll och imån är det iaf fredag men jag jobbar även då kväll men är ledig hela helgen. Fatta skönt. Får se om det blir nån tacoskväll med lotta och andreas. Men nu blir det mat.

Söndag och jobba. :/

God dag.

Vaknade inte för så länge sen och ska snart fara till jobbet
Börjar som sagt klockan 12 men bussen går några minuter över 11. Hatar bussarna på helgerna.
Kommer vara där alldeles för tidigt. Vad fan ska jag göra där nästan en timma tidigare.
Är riktigt irriterad och det kommer säkert hålla i sig. Bara inte kunderna märker nått. ;p

Igår såg jag lite serier innan jag gick och la mig. Men har inte sovit bra inatt, vaknat flera gånger så känner mig inte värst pigg på att jobba hela dagen idag. Gaah!

Nu går bussen snart så måste klä på mig ytterkläderna och knalla iväg.
Hoppas ni får en roligare dag än mig.
Tjo.

Mobil bloggning.

Nu sitter jag än en gång och väntar på bussen. Länge sen faktiskt men älsken är ute och festar så ingen skjuts för mig. :/ jobbat iaf idag. Långt pass blev det. 13-21.15. Inte det roligaste på en lördag men får tänkta på att jag får pengar iaf. Och på tal om pengar fick jag min lön igår och det var riktigt skoj. Massa pengar. (: så jag, linus, lotta och andreas for till storheden och shoppade loss. Sen blev det lite filmkollande igår kväll och nu när jag kommer hem ska jag nog oxå kolla en film om jag nu hinner. Kan inte vara uppe så länge då jag börjar 12 imån, visst det är inte så tidigt men vill ändå få några timmars sömn om jag ska orka med morgondagens jobb oxå. 12-21.15 kommar jag då jobba så hela söndagen blir jag på jobbet. Inte skoj. Men är iaf ledig på tisdag å då blir det kalas för love. (: hoff, 12 långa minuter kvar tills bussen kommer och mina fingrar fryser paj snart så måste sluta skriva. ;p tjohej.

Tisdag.


Det blev inte en massa filmkollande igår.
Efter jobbet åkte jag till Piteå med Anette, Love & Mio och hälsade på Rosie, Wiggo, Neo & Meja, och så var även mamma där. Så det var roligt att äntligen göra nått annat än jobba och vara hemma.
Och Meja är så liten å så söt och inte det minsta blyg. :)

Idag jobbar jag ett långt pass, 10.00 -19.00. Hojja! Känner inte för det men får hoppas att timmarna går snabbt och pengar får man ju för det iaf. ;p

Sen får vi se om det tblir nå extra jobbande för min del imån annars är jag ledig. Hade ändå vart skönt att vara ledig.

Ska nu göra det sista sen blir det att ta bussen till jobbet.
Tjo.

Måndag.

God morgon.
Var egentligen ledig idag men det blir att jobba extra. Några som fortfarande är sjuka.
Men det är ett kort pass. 9-14.00 Så efter det ska jag nog bara hem och kika film.
Har så himlans många filmer jag måste kolla på. :)

Är väldigt trött, har vaknat typ varannan timma i natt. Så känner mig inte alls utvilad och så gjorde det ju inte bättre att gå och lägga sig vid 12 när det tar minst en timma för mig att somna. Menmen, lite små trött får jag väl vara idag. Det är ju ändå måndag. :p

Ska nu klä på mig och gå till bussen.

Tjohej.

Lördag.

God morgon.
Ledig en lördag var ett tag sen. Så väldigt skönt, :)

Igår var vi på bio och kollade på The Curious Case of Benjamin Button, den var helt okej men lite väl lång enligt mig. Hela två timmar & 45 minuter. Lite jobbigt att sitta still i dom där bio stolarna så länge men det gick väl.

Idag ska jag tvätta klockan 14.00 och annars blir det väl att kolla lite filmer, helt enkelt ligga framför tv:n hela dagen. ;p

Torsdag.

Redan torsdag igen.
Var ledig igår och är även det idag. Riktigt skönt att ändå bara kunna vara hemma och ta det lugnt.
Har nyss kollat en film, The client. En bra film enligt mig, så se den om du har gjort det. (:

Annars idag händer inge mycket, tänkte nu ta och diska lite sen kanske se en till film om jag nu inte ids gå till coop och köpa kattmat. Kan ju inte låta kissen svälta. ;p

Jobbar imån men har ett lugnt pass igen. 7.45 - 12.00. Men det är ändå jobbigt att kliva upp klockan 6.00 men slutar man tidigt så fukar väl det oxå.

Har även fyllt på med lite bilder på bilddagboken så checka in där om du känner för det. :)
Tjo.

Tisdag.

 Idag hade jag öppning så var uppe redan vid sex tiden i morse.
Men jag slutade redan klockan 12 så det var ett riktigt skönt pass. ;p

Gick en snabb sväng på stan och köpte lite smink. Hittade även ett par skor och lite krukor som jag köpte.
Alltid roligt med lite nyss grejs.

Annars har jag bara vart hemma, kollat en film - Ghost town som var okej.

Nu blir det lite tv tittande och troligen det resten av kvällen.
Tjo.

God natt.

På min nya dator sparas inloggningen så bara att tycka på en knapp för att skriva inlägg. Skita bra tycker jag. ;p

Idag har jag då vart ledig och har tvättat några timmar i morse och sen for vi iväg en sväng på hemmakväll och jag köpte boxarna av Veronica Mars och Lost, dom första säsongerna.
Ides inte vänta tills lönen kommer. (:

Annars har jag bara vart hemma och kollat lite filmer och inte gjort så mycket.

Ska nu ta och hoppa i säng då jag jobbar imån men börjar först klockan 14.00 så får sovmorgon iaf.

God natt.

Onsdag.

Redan onsdag igen.
Skulle egentligen vara ledig idag men jobbar istället för Sussa som är i stockholm.
Är ändå en kort pass, 16-21.15 så inga problem. Har haft stängning hela veckan och stänger även på fredag och söndag, lördag börjar jag 9. tycker det är väldigt tidigt för att vara en lördag. ;p

Är just nå maraton av Veronica mars på tv:n  Kollat på det och har blivit sugen på att den boxen.
Så när jag får lön så ska jag slå till. (:

Gör annars inget speciellt, sitter här vid min nya dator och grejsar medans älsken är på jobbet. Första dan efter typ tre veckor han har vart ledig. Alltid roligt att börja jobba efter lång ledighet. Eller kanske inte. haha.

Ska nu hitta på nått som jag kan laga. Måste käka innan jag ska iväg och jobba för ingen mat rast har man inte. Har bara 15 min rast idag och på det hinner man ingenting.

Så ha det bra.
Tjo.

Måndag.

Hojja vad jag känner mig sliten, och känner inte alls för att jobba idag. Men jag är väl så illa tvungen, speciellt när typ alla andra är sjuka.  Börjar jobba en timma tidigare idag för att en var sjuk och gick hem. Tänk när jag blir riktigt sjuk då. Vem ska jobba för mig. ? Och om alla är sjuka kan man stänga willys då. haha

Har just kollat klart filmen, den dög väl. Men nu börjar klockan bli mycket så måste nu ta och fixa mig innan jag ska iväg.


God morgon.

God morgon.
Jag har då sovit länge idag men förkylningen sitter i och jag så jävlans ont i ryggen.
Måste verkligen köpe en ny säng. Det är som att sova i en hängmatta.
Kanske borde ha köpt en ny säng istället för en dator. ;p

-
Idag börjar jag först klockan 16.00 och jobbar till 20.30 om det nu inte är jätte mycket folk då får jag stanna till 21.00
men det är ändå så få timmar så det är skönt.

Men det kommer ändå bli en jobbig vecka, har stängning varje dag tills torsdag. Det suger men ändå skönt att få sova länge. (:

Ska nu ta och käka frukost och kolla på filmen jag spelade in i går kväll.

Tjo.

Lördag.

God morgon.
Jobbar extra idag så bara att kliva upp men känner mig väldigt trött och är även förkyld och har ont i halsen.
Så det är inte det roligaste att kliva upp så här tidigt. Men är iaf klar och ska snart dra och jobba. Får skjuts idag så slipper iaf sätta mig på bussen. (:

-
Nyårsafton spenderade jag och Linus hos hans mamma och vi blev kvar där till tolvslaget då vi åkte in till stan och kikade på lite raketer sen bara hem och sova då jag skulle jobba dagen efter. Inventering, men det var faktiskt rätt skoj. Och väldigt skönt utan kunder. ;p
-
Igår åkte jag och linus och kollade på lite rea och jag köpte mig en bärbar dator. Så nu har jag äntligen en egen dator. Fatta roligt. :D

Ska nu ta och väcka älsk sen ska vi fara.
Tjo.

RSS 2.0