Torsdag.

Torsdag igen och tvättning pågår. Men snart klar iaf. Hoppas bara att kläderna blir torra denna gång. Fick ju byta tvättstuga när det nya systemet började och maskinerna i denna tvättstuga är skit. Kläderna är dyngsura(?) när man plockar ut dom så dom hinner ju inte ens bli torra. jobbigt värre. Så ska ringa lulebo och be dom antingen fixa maskinerna eller så får jag flytta till andra tvättstugan. (:

Menmen...kom just därifrån och gissa vad jag såg där nere i källaren. En katt. En svart katt som liknar Lucifer väldigt mycket. Stackarn är fast där nere då ingen dörr är öppen men jag funderar på hur han har kommit dit ner. Men fick iaf reda på att den är en gubbe som äger katten och han verkar inte bry sig så tror nästan att det är han som stoppat ner katten dit ner. Hemskt! Sånna människor ska fan inte ha djur!

Men ska hämta upp tvätten om 40 minuter och ska då ta med lite mat till han. Hoppas bara att han vågar äta. (:

-

Annars fortsätter livet som vanligt. Jobbar och mår bra. Ingen smittning här inte. Trodde faktiskt att jag skulle bli sjuk där ett tag men inte det. (:
-

Var på bio igår och såg New moon. Alla verkar ju avguda den filmen och har sagt att den är såååå bra. Så jag hade ju höga förväntningar och vilken besvikelse. Visst nå var filmen bra men efter vad jag har hört hade den kunnat vara så mycket bättre. Menmen...nu har jag sett den iaf.

Ska nu ta och plocka undan här lite. Ser fan förjävligt ut. ;p


Onsdag.

Vart ledig idag och har varit väldigt uttråkad. Har diskat och städat bara för att jag inte har nått annat att göra. Och tillsist satte jag på en film. En film jag sett hundra gånger men vad den är bra. (:

Imån firar vi vår 4-års dag så ikväll blir det att gå ut och käka sen bio. Filmen 2012 blir det. Filmen är lång men hoppas den är bra så man inte hinner tänka på dom obekväma stolarna man sitter och plågas i. ;p

Nä nu ska jag försöka fördriva tiden med nått. Men vad?

Helgen i ett nötskal, inte ett skit har hänt. ;p

Har varit ledig i tre dagar nu och får se om jag även är ledig imån. Hade vart skönt men bra att jobba oxå. Behöver pengar, har en massa jag vill köpa så. (:

Annars i fredags blev det lite tårtbakande. Gjorde två tårtor åt Linas dotter. Dom blev väl helt okej men jag hoppas bara att dom smakade bra.
Här är dom iaf.

 

-

Resten av helgen har det inte hänt mycket. Vart hemma och kikat på film för det mesta. Hade velat hitta på nått skoj nån gång.

Mamma kommer iaf idag, i think. Om det inte blev ändrade planer. Så får se om man får träffa henne. En viss person ska ju ha all jävla uppmärksamhet så kommer säkert inte ens få träffa henne. Menmen...jag börjar bli van. :/


Vette tusan vad jag ska hitta på nu då. Linus är ute och gör en massa ärenden och här sitter jag och är väldigt uttråkad! Några ideer på vad man kan göra?


RSS 2.0