Godmorgon.

God morgon.

Har redan varit uppe mer än en timma. Håller på att tvätta så jag rena kläder att ha med mig imån.
Gud var tiden har gått fort. Redan semester imån. Hela 20 dagar. Så roligt! (:

Har snart tvättat klart och vet inte vad jag ska göra. Kan ju som inte gå och sova igen då jag börjar jobba klockan 12. Så lika att vara uppe, bara att jag kommer känna mig död i kväll. Slutar jobbet först 21.15. och sen upp tidigt imån.
Menmen.. Jag klarar mig nog. ;p

Ska nu kika lite tv och försöka hålla mig vaken..

Gaah!

God morgon.
Ni som kanske har läst alla kommentarer från min föredetta syster undrar nog säkert va fan det är för typ.
Då kan jag bara skriva att hon är helt idiotisk. Och ni skulle verkligen inte vilja känna henne. Hon skulle bara få er att må dåligt. Hon har inga känslor eller empati mot andra människor. Jaa, gör er egen uppfattning. Men det hon gör är fan inte normalt. Men hon är inte normal. Fyfan!
Nu har jag bara två syskon. Det känns mycket bättre att säga. Ska bli så himlans skönt att inte behöva ha den idioten i mitt liv. Hon bara trycker ner och trycker ner människor hela tiden.

Jaja. whatever. Aldrig nått om henne nå mera. Hon är borta från mitt liv. Som luft.

-
Annars jobbar jag idag och ska redan nu börja fixa mig för att dra till storheden och hitta en resväska till onsdag nästa vecka. Då åker vi till Sthlm och tidigt på fredag åker vi till Bulgarien. Ska bli så himlans skönt att komma bort. Och jag hoppas verkligen att vi får det så roligt man bara kan få.

Frukost nu.

Tjo.

Onsdag.

Jag har jobbat väldigt konstigt den senaste tiden. Hade kunnat jobbat mera om det inte hade varit för allt fixande för resan plus flytten som börjar närma sig. Bar 21 dagar kvar tills vi har våran nya lägemhet. Vad jag längrat!
-
Idag har jag iaf vart ledig och jag har tvättat och packat kartonger för fullt. Snart är hela lägenheten full av kartonger och säckar och vi är inte ens klara. Men det ska nog gå bra. (:

-
Gjorde en willystårta till jobbet och det blev en succe. Dom blev riktigt glada. Så det var roligt för mig. :)


-
Men nu ska jag fortsätta kolla på Greys anatomy och sen kanske fortsätta grejsa om jag inte är alldeles för trött.
Imån ska vi iaf gå och kika på nån sista minuten resa. Håll tummarna att vi hittar en riktigt bra.

Tjohej.

Grattis till mig!

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag sen. Har inte haft mycket att skriva om. Jobbar på som vanligt och de dagar jag är ledig så träffar man folk, vandrar på stan eller helt enkelt ligger hemma och glor på tv:n. Det kan vara riktigt skönt att inte behöva göra ett skit de dagar jag inte jobbar. ;p

Men i torsdags fyllde älsken år. Grattis! <3 Så det droppade in folk under dan.
Gjorde denna tårta till honom.

-
Linus gjorde själv en tårta och då här såg den ut.

-
Och sen när Lotta och Andreas kom så hade även dom gjort en tårta, men en smörgåstårta.
Blev faktiskt väldigt imponerad. Och nu är det så att jag glömde fota den. Men stoppar senare in en bild på den på bilddagboken så ta en titt där om ni vill se den. (:

-
Och idag är det min dag. Blir hela 23år. Känns bara som om tiden flyger iväg. Det var ju fan januari nyss.
Men självklart gjorde jag en tårta till mig oxå. :)


-
Annars som händer är att jag bara har 9 dagar kvar tills jag får min första semester. Ska bli så roligt, speciellt när jag, Lotta, Andreas & Sofie har planerat att åka utomlands. Även min första utomlandsresa isf.
-

Men nu måste jag faktiskt ta och fixa till mig lite. Lotta och Andreas kommer väl när som helst och kan ju inte se ut som ett monster. haha.

RSS 2.0