Göteborg!

God morgon!

Nu är jag i Göteborg. Kom hit vid 22 tiden igår. Var lite små roligt att flyga då jag inte gjort det på år och dar. Men allt gick bra..
Ska snart dra på stan med allihopa då dom är klara, jag är ju redan klar så. ;p Dom segisarna.

Annars blir det fest ikväll och det ska väl bli skoj. I hope!

Till Gbg idag.

Oooh, idag åker jag. ;p
Har just diskat en massa disk, och ska väl nu ta och göra resten som jag lovade älsk innan jag åker.
Sen blir det att klä på sig och fixa sig lite och packa ner resten av grejerna. Sen är jag klar att åka. (:
-
Så nu fixa hära..

Biljetterna klirrat klart. (=

Nu har vi bokat biljetterna så imån vid 17 tiden åker jag till Göteborg. Fan vad skoj det ska blir. Få träffa tjejorna igen. (:
-
Ska nu ta och packa väskan lite. Kudden måste fan med. Tåg hem ju, så kan ju vara bekvämt att ha en kudde då vi kommer sitta på tåget i nästan 20 timmar. Gaah vad jobbigt men det går nog bra. Lite små less kommer man vara bara. ;p

Godkväll.

Godkväll!

Köpte en massa böcker på bokrean tidigare idag, hittade även dom jag ville ha. Så nu är det bara att börja läsa.
Mötte upp syster på stan och for sen hem till oss och började färga håret. Samma färger men bättra på helt enkelt. Det behövdes verkligen. Så nu känner jag mig fräsch igen typ. ;p
-
Körde hem henne och nu är man hemma igen, visst kom hem för typ en timma sen men ändå.
Är jätte trött så ska nu ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen brevid älsk.

Godnatt!

Tisdag.

Tisdag idag och snart åker jag till göteborg, bokar biljetterna imån, och får som hoppas på att man får några. Sista minuten så inte alls säkert men det ska nog gå.
-
Idag vaknade jag klockan 6 i morse, visst gick inte upp föränn 6:30 dårå men ändå. Hade bokat tvättis så bara att dra sig upp och tvätta. Trodde jag skulle somna på soffan senare eller nått. Men har fan hållit mig vaken, riktigt duktigt tycker jag. ;p
-
Gick senare en sväng till coop för att skicka iväg paketet. Trodde frakten skulle gå på 55kr men det blev hela 77kr, det var några gram för tungt så. Typiskt men whatever. Hon som köpte dom känade på det iaf.
Annars köpte jag lite mjölk och sånt grejs.
-
Om nån timma kommer älsken hem och då blir det väl att vi ska iväg och köpa lite böcker på rean. Hade vart skoj om man hittar nån bra och billig bok.
-
Har även pajjat armen, vette fan vad som hänt. Bara det går över innan helgen. Det måste det göra!


Söndag.

Söndag idag så imån är det en ny vecka igen. Ska troligen följa med Lotta & Andreas som ska tatuera sig imån dårå. Själv blir det först om nån månad. Längtar!
-
Helgen har man vart hemma och för det mesta spelat kort med Linus. Lärde han spelet "stress" och det var väl typ ett misstag för nu blir det en massa spelande av stress. Just nu med tre kortlekar. ;p
Men skoj är det ändå.  
Blev sen att åka en sväng till hans mormor och käka lite palt. Gott!
-
Blev även faster för tredje gången i fredags den 22:a. Det blev en liten tjej som ska heta Meja.
 
-
Ska nu snart kika på filmen Tolken. Kan kanske vara nått. ?



Godmorgon!

Godmorgon! ♥

Vaknade nyss så morgon är det för mig, känns som bara onödigt på nått sätt att gå upp tidigt då man ändå inte har nått att göra på dagarna. Tråkigt värre!

Göteborg resan blir iaf av om allt går som det ska, har klirrat pengar så jag klarar mig. SkojSkoj!!

-
Skorna på tradera fick jag oxå sålt, inte för det priset jag ville men nu blir jag av med dom iaf, dom bara ligger här och tar en massa plats så skönt är det att dom är borta snart. Kanske ska ta och sälja lite mar grejer som inte används. (:

Men nu ska jag ta och käka frukost och kolla på csi.
See yaa.

Onsadg.

Redan onsdag igen. Dagarna bara rullar på för snabbt.
Känns som om man inte hinner göra mycket, egentligen har jag all tid i världen men inte alla andra och inge roligt att hitta på nått själv. Men men..det är som det alltid är då. gaah!
-
Kanske blir att jag åker till Göteborg nästa vecka iaf. Det hade vart skoj, få träffa Maria och Anneli. Var skita länge sen. Men bara man hinner få pengar innan dess eller att jag kan låna pengar av nån så att jag kmmer iväg iaf. För så billigt är det inte att åka dit då man inte får så mycket pengar. Hojja irriterande!
För vill göra nått nu, och få komma bort från Luleå några dagar hade vart skönt. Men får se nästa vecka hur det blir. Men jag hoppas.

-
Ska nu ta och käka frukost sen klä på mig och fara in till stan och lämna in lite papper.
-
Btw glöm inte att lägga bud på de snygga skrona som är ute på tradera. Dom går ut idag.
http://www.tradera.com/Oanvanda_stovlar_med_kilklack_storlek_36_-auktion-58253646

Tvättar..

Nu blev jag ensam hemma, älsken for och ska kolla hockey..
Men har just nu tvättstuga så det är lite spring i trapporna. Men snart klar där. Så då vette tusan vad man ska hitta på. Blir väl att jag stoppar på nån film eller kollar på tv med lite popcorn. (:

Annars fyller Anette år idag. Grattis!
-
Ner till tvättis nu..

Hemma..

Just kommit innanför dörren. Var hos Anette och co och käkade tårta och sånt. Sen in på coop en sväng och köpa färdig pizza. Ingen ork att laga mat idag helt enkelt. ;p
-
Tårtan var godare än vad jag hade förväntat mig. Faktiskt godare än tårtan Anette hade beställt. ;p

Kika lite tv nu kanske..

Tårta.

Så nu är jag äntligen klar med tårna. Fan vilken tid det tog. Men rätt nöjd blev jag väl. Men bara den smakar bra, men det vette tusan då själva vaniljkrämen och grädden smakar skit, vad jag tycker iaf men får se vad dom andra tycker. ;p

-
Ska nu ta och fixa mig sen kanske iväg till stan. Och sen om några timmar till Anette och fira lilla Mio som fyller 2år idag. Grattis!
-
See ya!

Godmorgon!

Godmorgon! ♥

Sov lite längre äv vad jag hade tänkt. Men gick iaf upp för ett tag sen och just käkat lite frukost.

Ska nu sätta igång med att göra tårtan. Kommer ta nån timma eller så kan jag tänka mig. Stoppar in en bild senare om jag har lyckats med hur den ska se ut. Lite kompicerat blir det när man inte har nån svart marsipan men ska blanda och ha mig så kanske det blir bra. Får hoppas. ;p
-
Så nu till mitt lilla projekt...

Hjälp behövs!


Någon som vet hur man kan få svart marsipan om man inte har det.
Alltså vad man kan blanda i typ vit marsipan så att den blir svart eller mörk iaf?


Ska som sagt göra en tårta imån och har inte fått tag i nån svart och behöver det.
Så vet inte vad jag ska göra..

Torsdag.

Kom typ nyss hem från stan, vandrat runt där med systrarna. Var en massa folk men det beror nog på att det är alla hjärtans dag idag.
Köpte iaf en present till Mio som fyller år imån och sen lite små grejs. Men nu är man då pank så inge mer inköp denna månad. Trist!

 <--- Mios present.
-
Hade tänkt göra en tårta till mio idag men tror det får bli imån istället. Ont i kroppen och huvudvärk som vanligt. Så ids inte. Men kan ju vara bra ändå, så är tårtan färsk imån. ;p
Men får se..
-
Ska kika csi nu..

Onsdag.

Inte skrivit på länge nu, har helt enkelt inte haft nån lust eller ork.
Men nu kom jag igång. ;p

Vart hemma idag som vanligt, bakat en tårta till Lotta som fyller 23 år idag. Grattis!
Senare åkte vi till Anette och käkade tårtan och gav Lotta lite pärlplattor + pärlor som hon velat ha. Hon ska börja pärla som oss. ;p
Men iaf kom hem för en stund sen och har nyss stoppat in en annons på tradera.
Dom bruna stövlarna som jag har stoppat ut tidigare men det blev nå fel och har fortfarande kvar dom. Och glömde bort dom men nu har jag då äntligen stoppat in dom igen. Så bara gå dit och buda på dom. (:
http://www.tradera.com/Oanvanda_stovlar_med_kilklack_storlek_36_-auktion-58253646

-
Har annars inte hänt så mycket...har iaf klippt mig lite. Tänkte bara korta ner "luggen" lite och klantade mig så nu har jag lugg. Men mamma blir väl glad, hon har som velat länge att jag ska klippa lugg. :)
Får väl gå med det nu, man vänjer väl sig och så tokig ser jag väl inte ut. ;p
  Och Lottas tårta. --->  
-
Men nu ska jag ta en snabb dusch innan Grey's Anatomy börjar. Nya avsnitt ju, det kan jag ju inte missa!

Lördag.

Vaknade typ vid vanlig tid i morse, det blir ju inte precis att jag sover längre på helgerna, tvärtom. Helt skumt. Men så är det. ;p

For senare upp på stan och kikade lite granna, vi båda köpte ett par skor och sen lite nya handdukar.
Blev sen att handla på willys sen hemma nu.
Inte haft så mycket för mig sen jag kom hem men ska väl snart käka för älsken håller på att laga till maten borta i köket..

Mina nya skor. ;p

Massa semlor gjorda.

Var uppe 5 i morse efter en "jobbig" natt, kunde inte sova typ alls. Kollade på klockan varje timma. Hatar när det händer. Men man vill väl inte försova sig så kroppen ställer in sig på att inte sova så djupt typ. ;p
Men iaf for iväg och började jobba 6:30, trodde jag skulle få göra en massa semlor diekt jag kom dit men nejdå, fick göra några tårtor, sen packa upp semlorna och pudra om och in med dom i lådorna igen. Långtråkigt!

For iväg en sväng med han som kör ut alla semlor, var så många så han behövde hjälp. Så kom iväg en timma, skönt var det. (:
Skulle få sluta vid ett, klockan blev ett och jag var kvar, gick därifrån 17:20. Så jobbade 10timmar & 50 minuter.
Men dom sista timmarna blev det att göra en himla massa semlor då alla semlorna dom hade gjort i natt tog slut, och kön var väldans lång. Det var stressigt men ändå skoj. Att göra semlorna dom timmarna var roligast under dagen iaf. :)

Skita ont i hela kroppen, det känns då att man har slitit skiten ut en. Men det var ändå bara för en dag så det gick.
-
Ska nu fortsätta kolla på Gossip girl.
Sen kika film om jag orkar.
Sen bums i säng.

Hemma dag.

Bara vart hemma idag och suttit framför datan, man fastnar verkligen och timmarna bara rullar iväg.
Käkade middag för att tag sen och ska nu ta och kika på Unga mödrar på 5:an. Irriterande att dom snackar danska men intressant så.. (:

Godmorgon!

God morgon!
Vaknade för typ en halvtimma sen, syster ringde och väckte.. sitter nu här framför datan och käkar lite frukost.
Var ju vaken länge igår för att jag skulle vänja mig att vara vaken länge ikväll då jag skulle jobba men icke. Lima ringde i morse och sa att det är ändrat, så jobbar "vanlig" tid i morgon bitti istället. Så det hela blev typ förstört. Så upp imån vid 5 tiden och åka hela långa vägen till gammelstan. Men har ändå inte sovit många timmar så borde vara trött ikväll, för tidigt blir det i säng för min del. Tråkigt men sant.
-
Ska nu kika runt här lite sen vira in mig i en filt och glo på tv:n.

Godnatt!

Nu är klockan tillräckligt mycket så nu blir det sängen för min del.
Godnatt. ♥

Massa babbel.


Fortfarande vaken, blev att jag fastnade här på bloggen och grejsade lite.
Men en sak jag vill ha fattade jag inte precis hur jag ska göra så älsk får hjälpa mig imån, om han nu fattar. ;p

Fixat en sån där besök räknade, bara för att alla andra har en. haha.
Får se om den funkar så jag har gjort rätt.
-
Hade vart bra om man var så där riktigt nördig i datorer så man hade kunnat göra precis som man vill på sin sida. Vill ändra massor men fattar nada och orkar inte lära mig allt tjafs. Så jobbigt och ingen ork.
Men nångång ska jag vara nöjd. d;
-
Nu börjar det kännas som när jag är i Kiruna, sitta och lyssa på musik sent om nätterna och pillra på tagentbordet.
Känns "bra" på nått konstigt sätt. Trivs bra här i Luleå men vill som ändå ibland till Kiruna. Det känns som om nått fattas här. Jo mina föräldrar och Sofie! Men ändå nått annat. Kanske det bara är själva Kiruna som fattas, kunna gå på långa nattpromenader  i områden som man känner till, där man har vart förut, där det känns hemma.
Det gör det inte hära, inte på samma sätt. Det är det gör som gör det hela så trist.
Och har redan bott här i 4,5 år, hur länge ska det gå innan det känns som hemma hemma. Om ni fattar. ?

Nä hojja nu ska jag sluta skriva massa skit. Vara uppe ett tag till sen krypa ner i sängen brevid älsk.


Sen kväll.


Sitter här mitt i "natten" och försöker sysselsätta mig så gott det går, ska försöka vara uppe länge så jag vänder på dygnet då jag ska jobba natt imån. Kan ju som vara en bra ide så jag inte är så himlans trött då jag ska jobba..
Men kommer nog ändå inte få sova så himla länge imån då katten klöser och skriker utanför sovrumsdörren. Så tillsist blir man bara så himla irriterad på honom så det går inte att sova, så bara att gå upp. Så är det varje morgon. Hojja!
-
Två sköldpaddor vi gjort. (:
  

Vad ska man ta och hitta på nu då?

RSS 2.0