Mobilbloggning.

God morgon. Står just nu utanför willys och väntar på att dom ska öppna, bakvägen var stängd så bara att vänta. Ska försöka ta så lite rast som möjligt så jag kan sluta lite tidigare. Annars blir det maskerad fest ikväll. Jag ska vara sally i nightmare before christmas och det ska förhoppningsvist bli skit skoj. Och jag ska bli kalas full. Haha. Men nu ska jag byta om och börja jobba.

Väntar på bussen.

Gissa vad jag gör nu..jo sitter och väntar på bussen som vanligt. Vart iaf i kolonial hela dagen och gud vad varmt det har varit men dagen har rullat på. Egentligen skulle det vara min sista dag idag men icke, resten av året blir jag kvar på willys och förhoppningsvist efter det oxå. Annars i helgen var vi på bio och kollade på den svenska vampyr filmen - Låt den rätte komma in. Den var ju inte precis en höjdare men då jag inte alls gillar svenska filmer var den helt okej. Annars inget speciellt, bara vart hemma och tagit det lugnt. Till helgen blir det maskerad fest. Frågan är bara vad jag kan klä ut mig till. Nån som har nått förslag? (: men nu kommer bussen och ska hem och snart färga håret på lotta. Tjohej.

Fredag. Å fått jobb!

Äntligen fredag. Visst veckan har gått väldans fort..som vanligt men det är ändå skönt med helg för då får jag sova länge imån. ;p

Idag fick jag veta att jag får jobb på Willys. Börjar den 1 december. :D
Så nu är praktiken förlängd en månad så jag lär mig kassan och sakerna kring det riktigt bra så det går prima för mig när jag väl jobbar där på riktigt. Kommer sitta i kassan men även vara ute i charken och sånt för det tyckte chefen Urban att jag var så bra på. haha. Men alltid roligt att höra att man jobbar bra. :)

-
Annars inget planerat idag, Linus är just nu ute och roar sig och själv sitter jag här och fördriver tiden.
Tänkte snart kolla på lite tv sen kanske baka lite kladdmuffins. Får helt enkelt se vars dagen slutar..

Lunch.

Lunch igen. Maten var inte speciellt rolig men lite gick ner iaf. ;p har städat i charken i flera timmar i morse. Väldigt skönt att göra nått annat än att plocka upp massa varor hela tiden. Och tigen gick väldans snabbt. Sen nån timma innan lunch var jag i frukten. Ska tillbax dit när lunchen är slut om sådär 20 minuter. Tycker jag borde få sluta tidigare om jag tar kortare lunch. Men tror nog inte det går. Men hade vart bra för rasterna är för långa och jag blir så himla uttråkad. Menmen.. Ska nu försöka sysselsätta mig med nått. Bye.

Tisdag kväll.

Dagen gick åt att diska upp all disk, och det var inte lite ska jag säga. Och även städat lite granna. Så nu ser det mycket bättre ut men frågan är hur länge..

Ska nu kolla på ugly betty sen kanske nån film innan det blir sängen. För upp tidigt imån igen.

Tisdag.

Vaknade väldigt sent idag men mår mycket bättre. Så till jobbet ska jag då imån om jag nu inte skulle börja må skit senare idag men det tror jag inte.
Har kollat på några avsnitt att gossip girl. Väldigt underhållande.

Annars blir det väl inte mycket mera idag än att kolla serier å sånt.
Men ska iaf försöka diska lite. Det behövs.

Väntandes på busshelvetet igen!

Sitter just nu och väntar på bussen hem. Ny busstabell är det men 'min' buss går då inte oftare för det.
Det är som att bo ute i nån by eller nått. Är det meningen att vi som bor på Örnäset ska gå vars vi än ska. Skitbussar!

Annars har jag gjort det jag skulle på stan med försäkringskassan kunde inte hjälpa mig. Som vanligt dårå.
Var även förbi Dagobert och köpte mig en macka då jag är svin hungrig. Hoppas bara jag får behålla maten. Kissen fick även han en leksak. (:
Bussen kommer först om 7 minuter men nyss var det 37 minuter så tiden har ändå gått rätt snabbt.
Ska hem och kura med mig framför tv:n och förhoppningsvist mår jag bättre imån.

Måndag och sjuk.

En ny vecka igen. Mådde inge bra alls i morse men gick till willys ändå. Men det borde jag inte ha gjort för gick ändå hem efter en timma. Pallade inte att vara kvar där. Mådde så sjukt dåligt.

Så nu sitter jag här och är ändå tvungen att fara iväg in till stan. Måste fixa papper på försäkringskassan och sånt skit. Det fixar inte av sig själv. Gaah! Bara jag inte börjar må skit på stan. Va fan gör jag då!?

Bussen går om några minuter så ska börja klä på mig.
Tjohej.

Söndag.

Redan söndag idag och helgen har gått snabbt. Önskar att det hade kunnat förlängas med en extra dag. (:
Annars inte gjort så mycket, var hemma ensam igår och kollade lite film då Linus var i skellefteå och kollade på hockey. Helt onödigt då dom ändå förlorade. ;p

Och idag har jag bara legat framför tv:n hitills. Men det tycker jag att jag får göra när jag sliter på vardagarna. d;
-
Praktiken blir troligen förlängd en månad till på Willys och efter det får jag en anställning om han nu inte ändrar sig. Men det får han eller nått väl inte göra. Får se.
Det blir att lära sig kassan lite mera den extra tiden.. För anställningen blir att sitta i kassan.
Men tror ändå inte att jag kommer sitta i kassan hela dagarna i en månad, kommer säkert ändå få jobba där jag gjort i två månader. Menmen...
-

Idag fyller pappa år. Grattis på födelsedagen! ♥

Väntandes på bussen.

Står just nu och väntar på den sketna bussen. Hatar att vänta och speciellt när det är pissväder ute.
Drog iaf en timma tidigare, fanns inget att göra. Och om det nu skulle vara så att jag inte fick göra det så är det ju bara att jobba en extra timma imån.
Fredag imån och gud vad skönt. Bara 8 jobbdagar kvar. Det har gått så himla snabbt. Om jag fattade det rätt så blir det iaf lite jobb i kassan till jul. Bättre än inget. (:
Bussen kommer om typ tre minuter och väl hemma blir det väl att kolla tv eller spela dataspel. Hinner inte göra speciellt mycket innan det är dags att sova igen. Och ska troligen sova tidigt ikväll då jag är skita trött. Men nu kommer bussen så bye.

Onsdag.

Sitter på lunch igen. Dagen har rullat på som vanligt. Men nu efter lunch ska jag vara i mejeriet.
Hoff känner inte alls för det men jadu hoppas dessa två timmar går jävligt snabbt.
Annars inget speciellt som händer.

 Men mormor fyller iaf år idag så grattis! (:

Mobilbloggning.

Det blev en väldans sen lunch idag. Men kände mig inte hungrig. ;p
Har iaf städat kyldiskar ändå tills nu. Ska göra klart den jag håller på med nu efter lunch. Sen blir det att hjälpa lasse i frysen.
Det blir första gången jag är där men det är ju samma grejs där att plocka upp varor bara att jag knappt har nån aning vars dom grejerna ska vara. Menmen.
Dagen har gått jäkligt snabbt. Känns som om jag nästan kom hit nyss. Men det är bara bra så man inte hinner bli less. (: Ska ta och läsa lite tidningar nu då det är 20 minuter kvar av rasten.
Tjohej.

Måndag och än en dag på willys.

En ny vecka och sitter som vanligt på lunch här på willys.
Blev kyckling och ris denna gång men det var en aning för starkt så det bränner lite i käften. Inte roligt.
Börjar igen om typ 10 minuter och ska då plocka upp massa frukter och skit. Börjar bli less och jag hoppas dessa två timmar går snabbt.
Annars har jag bara två veckor kvar här eller 11 jobbdagar kvar. Det låter lite mindre. ;p
Men ska nu ta och diska skiten och fortsätta slita.
Ha så roligt.

Söndag.

Söndag idag och det har inte hänt mycket. Har inte ens varit utanför dörren. Men skönt att inte behöva måste nånting.

Annars i fredags slutade jag en timma tidigare, träffade Lotta inne i stan och vi gick och klippte oss. Men ingen av oss blev nöjda. Jag hamnade hos en som just börjat där men man tänker ju att får man jobb på en frisörsalong ska man väl fan kunna klippa.
Jag började fundera hur detta skulle bli när hon började torka och platta håret innan hon började klippa. Vem fan gör så?!
Men jag blev inte alls nöjd. Verkligen inte. Får gå med uppsatt hår tills håret har växt lite och det kanske ser lite bättre ut.
Hade en stor lust att gå tillbaka dit efter jag kommit hem och skälla ut henne men egentligen spelar det ingen roll för det hade ändå inte kunnat fixas till.

Sen efter det tröstade vi oss med en mjukglass. haha.
For iaf sen till Anette och träffade mamma och käkade lasagne.
-
Igår hände inte mycket utom att jag for till Anette igen men då för att träffa lilla Meja. Hade inte träffat henne ännu och hon är redan 8 månader. Men hon är så söt så och väldans snäll.
-
Jobbet imån igen, slita arslet av sig och komma hem med en värkande kropp. Verkligen inte värt det för de ynkla pengar jag får. Men bara två veckor kvar. Sen hoppas jag på ett riktigt jobb där. Det hade suttit bra men med kanske en veckas vila innan. ;p

-
Min katt fyller även 5år idag. Grattis lillskiten. (:

Mobilbloggning.

Sitter på lunch, som vanligt vid denna tid. Det blev spagetti och köttfärs. Har suttit i kassan i fyra timmar nu. Och den mesta tiden helt själv. Alltså ingen som står där bakom. Men det gick bra. Jag hoppas att jag får sitta där nästa vecka oxå. Annars kanske jag glömmer bort allt. ;p Har en halvtimma kvar av lunchen och vet inte alls vad jag ska göra efter den igen. Frukten eller kolonial blir det troligen. Börjar bli rätt less på att packa upp varor nu. Ska bli väldigt skönt med helg!

På lunch igen.

Mobil bloggning. Så har jag lunch igen. Suttit i kassan sen 8 i morse. Det gick faktiskt väldigt bra enligt mig. Det enda som är jobbigt nu är om nån ska betala med kredit eller nått sånt tjorvigt. Men det går. Nu efter lunchen blir det att vara i charken, det har kommit mycket varor så det behövs hjälp. Mycket bra. ;p det blir väldigt mycket bloggande om jobbet nu men det är ju det som händer i mitt liv. Haha. Nu ska jag börja packa upp varor.

En tidig lunch.

Mobil bloggning. Det blir väldigt grötigt men det får duga. Har lunch just nu, det blev självgjord pytt i panna som linus gjort. Annars har jag suttit i kassan från 8 till 12. Det gick faktiskt bättre än vad jag hade trott. Lite jobbigt bara att knappa i alla nummer för frukt och sånt. Men det kommer väl in i skallen ju mer man sitter där. Nästa gång är imån och nu efter lunchen vet jag inte alls vars jag ska vara men tror det blir frukten. Bara inte mejeriet, det är det tråkigaste stället..vet inte varför men det är bara så. ;p igår var jag på stan med lotta och andreas. Var väldans jobbigt att knalla runt där när jag hade jobbat hela dan. Och hade en väldans värk i benen när jag kom hem men tror det kan bero på dom nya skorna. Vill inte ha dom nå mer men jag har väl inte val. Gaah. Men kom iaf hem med en jacka och en halsduk. Läckan får duga tills vidare men hittar jag en annan som jag fäster mig i så köper jag även den. (: nu ska jag kolla vars det behövs hjälp. Tjohej.

Lunch.

Sitter nu på lunchen. Just käkat klart maten och börjar igen om typ 10 minuter, ska då vara i frukten som nu har blivit att jag alltid är får efter lunchen. Kan ju oxå vara bra på att "träna" på vad alla grönsaker och skit heter då jag ska vara i kassan imån. Annars har jag ont i fötterna pga skorna. Dom är så stora att det känns som om jag nästan måste balansera när jag går och jag har dragit åt dom så hårt så jag inte ska tappa dom men istället får jag blodstopp i fötterna. ;p

På rast.

Mobilbloggning igen. Sitter på rast, så kallade frukosten. Men käkar frukost hemma så ids inte göra det här oxå för då hinner jag inte bli hungrig till lunchen som är om typ 3 timmar. (: Annars bara hunnit packa upp en pall och ska väl snart fortsätta med det. Inte så himla roligt egentligen men tiden går då snabbt när det finns saker att göra hela tiden. Fick även ett par skor idag med stålhetta (?) där framme. Men fattar ändå inte.. Har vart utan skor i ungefär 5 veckor så varför måste jag nu ha de 3 sista veckorna. Visst det är väl inge problem men det finns inge storlekar mindre än 37.or och dessa är väldigt stora i storleken så nu går jag omkring med clownfötter. Skita skoj verkligen och dom är inte det minsta bekväma. Annars i helgen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Kändes att det behövdes med tanke på att min rygg är helt kaputt. Men har faktiskt blivit bättre men inte bra. Nu ska jag fortsätta med detta bajs. Tjohej.

RSS 2.0