Nyår.

Nu dag är det nyårsafton. Inget speciellt egentligen, bara ännu en festardag.
Bara att man hoppas att det blir en riktigt rolig kväll. Men det årerstår att se.

Sitter just nu hos Sofie, jag klar med hon inte ens börjat fixa sig som vanligt.
Så nån eller några timmar till får man vänta på henne. sen blir det väl att man drar till Joel, men inte ens det är säkert ännu. Får helt enkelt se hur dagen blir. Hatar när man inte vet ett skit. Men det kanske är
då det brukar bli roligast när man inte har nå planer. Åtminstone när man är med Sofie. ;p

Jahapp. Nu vidare med nått.

Btw Gott Nytt År!

-Over And Hejdå.-

Lördag.

Blev fest igår. Inte alls planerat. Var väl okej. Men hade kunnat vara mycket roligare om det var mer folk man kände. Menmen.. Skoj att ändå göra nått, festa lite med Sofie oxå. var länge sen. Vi har alltid så skoj. Saknat det.

Nu sitter man på rummet igen. Bara så jobbigt att gå ut, en massa högt pratande och skrik. Hatar det. Blir så jäkla lätt irriterad. Jobbigt värre.

Vet sen inte ens när man ska fara tillbax till Luleå. Tänkte först nästa vecka. Men om jag nu inte skulle få jobbet, eller få jobba där lite då å då, så kanske jag stannar kvar i Kiruna till slutet av januari om jag nu får av mamma å pappa. Kan tänka mig att dom är rätt less på att ha massa folk hära. Men jag borde väl gå bra. Jag är ju faktiskt den lugnaste å tystaste å inte ställer till med massa bråk så dom orkar väl ha mig hära. ;p
Men får se helt enkelt, för det känns bara dumt att åka till Luleå å ändå inte ha råd att leva dära. Råkat slösa upp alla pengar. Inte bra men så kan det gå.
Kan oxå även vara bra om jag å lotta är ifrån varandra lite, vi går varandra på nerverna. Bara så himla jobbigt.

Nyårsafton imån oxå, hoppas det blir skoj.
Innan vet jag inte alls vad man ska göra, men det blir sen fest hos Joel. Vilka som kommer dit vette tusan, men får väl se några som man känner till är det då säkert.
Till Arran sen på kvällen, Lotta å co ska ju till Ferrum men jag känner mig mera hemma på Arran så dit blir det. Bara det blir okej.

Nu ska man väl försöka ta å hitta på nått annat att göra.

Lördag.

Känns bra att vara hära, men inte mycket att göra ändå. Men spela roll egentligen. Bara man mår hyffsat bra. Hade mått bättre om en viss person inte är så himla elak hela tiden. Helt jävla känslokall. Trycker ner en så mycket det bara går. Förstår inte att jag blir sårad och orkar snart inge mera.

Annars sprungit på staden dom senaste dagarna. Skoj det. Men en jävla massa folk. Jobbigt värre. Skoj att träffa Sofie å alla dom andra människorna. Alltid roligt med folk omkring sig, snälla oxå. +

Snart kommer även Anette å familjen till Kiruna. Fira jul hära å troligen nyår oxå. Jobbigt kommer det säkert blir, men får väl härda ut så mycket det går. Ska vara den snälla lilla flickan. Då går väl allt som dom vill.

Julafton imån oxå, hade vart roligare om man hade haft lite julkänsla, men icke. Tråkigt det.

Ska nu försöka få pappa att köra upp mig på staden. Han bara måste. ;p

-OverAndOut.-

In Kiruna.

Nu är man i Kiruna igen. Var ändå rätt så länge sen man var hära. Känns hemma.
Var igår på en liten julfest på Wiggo & Neos dagis. Dom var så söta. Så nu har man sett ett Luciatåg i år iaf. Annars har det faktiskt inte hänt så speciellt mycket.  Hjälpt pappa med datan. Jag är bara så duktig.
Sen vart hemma med mamma å pappa å bara tagit det lugnt typ.

Kissarna mår även dom bra. Dom kommer bli feta innan dom åker tillbax till Luleå. (:

Hejdå.

Btw. Lucifer ser ut som en uggla, det tyckte tågkonduktören oxå.


Lördag.

Fick igång internet igår...igen. Får se hur länge det varar. Bara att hoppas.
Finns egentligen inte mycket att göra hära men nått man kan sysselsätta sig med iaf.

Helg igen och har inte hänt nått speciellt, ingen utång eller nått sånt.
Hade vart skoj de oxå men är man pank så är man. Tråkigt värre.
Bara vart hemma med andra ord, kikade en film med Linus, syster å Erik igår.
Var väl sisådär.

Åker även till Kiruna på tisdag. Ska bli najst att komma bort nån månad. Bara man hade kunnat packa ner älsken i en väska så man hade haft med sig honom oxå. Hade vart skita great. :)
Dit å försöka fixa nått tillfälligt jobb å umgås med mamma å pappa..

-Over And Out..-


RSS 2.0