09.10.15

Har vart ledig i två dagar nu men jobbar fem dagar tills jag är ledig igen..
Har tvättat i några timmar nu, ska alldeles strax gå och hämta den rena tvätten sen är jag klar. 

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, var och handlade på coop en sväng och mitt kort funkar aldrig där, men glömde så klart bort det och tog inte med mig några lösa pengar så när jag stod där i kassan så visste jag inte vad jag skulle göra. Funkar ej i bankomaten heller men tackafan vilken tur jag hade, det funkade när jag hämtade ut. Hade vart irriterande att behöva gå hem igen och sen tillbax..

Sen så har jag ju oxå blivit medlem på facebook, jag som verkligen inte skulle. Men så blev det och nu är jag helt beroende av alla spelen som man kan spela där. Fattar inte hur man kan bli så himla beroende, Helt sjukt!

Men nu ska jag gå till tvättstugan sen vette tusan vad jag ska göra resten av dagen men nått kommer jag väl på..

Fredag.

Äntligen fredag. Har vart ledig idag och har städat lägenheten och även diskat bort all disk. Så tycker jag har vart duktig. (: Har oxå hunnit kolla på en film som var okej. Imagine me & you heter den.

Är ledig hela helgen så det ska bli skönt att bara ta det lugnt. Har fått alla kort från Bulgarien så kommer nog sitta med albumet och grejsa en hel del.
-

Var ju som skrivet i Kiruna för ett bra tag sen men måste bara lägga in tårtan som jag gjorde till Sofie. Lila och fin. ;pMen nu ska jag fortsätta här..

Tjohej.


Torsdag.

Skriver mer sällan nu, det händer inte mycket intressant i mitt liv just nu.
Jobbar och dom dagarna jag är ledig så är jag för det mesta hemma och tar det lugnt, tittar på film. Ja inget speciellt helt enkelt.

Vart ledig idag och då har jag tvättat som dom flesta torsdagarna då jag inte jobbar då blir det till helgen istället. ;p Sen sett två filmer och haft allmänt tråkigt. menmen...

Jobbar nu i några dagar och sen när jag blir ledig igen blir det samma visa igen. Men efter jag jobbat mycket orkar eller ids jag inte göra nått. Men det hade vart skoj för omväxlingsskull att hitta på nått nån gång men ryggen har pajjat, haft ont i den i några veckor nu så det stoppar ju oxå från att göra nått. Måste helt enkelt ta och fara och träna upp den... Hmmmm.

Linus är just nu på bio och kollar på Flickan som lekte med elden medans jag kollar på idol. Den filmen är inget för mig att se på bio så jag väntar hellre tills den kommer ut på dvd.

Men nu börjar idol igen och jag ska fortsätta kika på den. Får även se om jag kommer följa idol denna gång. Isf blir det första gången. (:

RSS 2.0