I Kiruna.

Nu har man hamnat i Kiruna igen. Kom hit igår vid ganska sent. Så det blev lite bråttom då man skulle ut men det gick. Tidigare igår var man då på staden och tatuerade sig med syster. Så nu känns nått nytt. Like it! Men snart vill man göra nått igen. But i need money!
Känns ändå rätt skönt att vara hära, var ett bra tag sen. Men på nått sätt vill jag ändå hem igen. Saknar ej Luleå men folket dära och älsklingen så mycket!

Vart utgång igår. Festade hos Sofie med lite folk. Blidde roligare å roligare ju fullare man blev. ;p
Sen vidare till Arran, träffade en massa folk man ej sett på läänge å dansade som bara den. Var så himla skoj faktiskt. Länge sen det oxå man hade. Behövde det kände jag. Så nu mår man bättre, om man nu inte tänker på allt skit som man mår då dagen efter. Men det är de nästan värt.

Idag har man typ sovit hela dagen, kom ut först vid 19 tiden då man drog till Annis och käkade bakismat med Sofie. Gott det men magen mår inte så bra just nu. 
 Börjar nästan tro att jag inte tål nånting nå mer. Sjukt!

Nu är man då hemma och ska troligen snart dra till Caffreys(?) med Sofie och co. Dom ska sjunga kareoke och måste bara kolla på. Ska bli skoj. ;p

Nothing more. Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0