Onsdag.

Igår var jag ledig. Det behövdes verkligen! Jobbat hela pass dom senaste dagarna. Det tar verkligen på en. Förut trodde jag att det var hur enkelt som helst att sitta i kassan. Bara sitta där och dra varorna. Visst nå är det så men man får ont i armarna, axlarna och i ryggen av allt dragande. Och att prata med kunder det tar på halsen. Man blir väldigt törstig och det är inte så att man kan springa och dricka när som helst. Speciellt inte när det är packat med folk.

Men iaf igår gjorde jag ingenting, låg i soffan och kollade andra säsongen av  Dark angel. Och sen vid tre tiden for jag in till stan och mötte älsken och så kollade vi lite på bokrean och andra grejs.

Så kom hem med en massa böcker ett par skor till mig och kläder till Linus. Så jag har slösat redan 800kr innan jag fått min lön. Men den kom idag så nu är jag glad igen. ;p

Och denna lön ska fan räcka tills nästa kommer. Måste skärpa mig. Får inte slösa upp allt på en gång. Det går ju bara inte!
-
Idag har jag även kollat massa avsnitt av Dark angel. Men har även hunnit städa lägenheten lite så nu ser det okej ut här

Börjar först klockan 16.00 och går till stängning. Gillar dom passen, man hinner göra en hel del på dagen och sen så jobbar man några timmar på kvällen men lite ob. :)

Nu ska jag fortsätta nöta serien sen käka lite och dra till jobbet.

Tjo.

Fredag.

Annars har jag jobbat hela dagen. 10-19.00 Hatar dom passen. Jag är alldeles slut i skallen när jag kommer hem.
Hoff säger än en gång. Vilka IDIOTER det finns!!

Men bra att skita i dom och fortsätta jobba. ;p

Men idag är det ju fredag men känns inte som det eller kanske lite då nästan alla kunder köpte nått gott till helgen.
Resten av källen blir jag hemma, blir troligen nån film ikväll. Antingen Sleepers som går på tv:n. En bra film. Eller så ser vi på nån nerladdad. Får se.

Men nu ska jag lägga mig i soffan en stund och varva ner.
Ha en sån rolig fredag.

Tjo.

Utmaning.

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)


1. Vad heter du? Sussie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stol
3. Flicknamn: Stina
4. Pojknamn: Sven
5. Yrke: Snickare
6. Färg:  Silver
7. Klädesplagg: Sockar
8. Mat: Snigelsoppa.
9. Sak i badrummet: Shampoo
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Stressad
12. Något man skriker: Sviiin
13. Film: Save the last dance
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Spice girls
16. Djur: Struts
17. Gatunamn: Stationsgatan
18. Bil: Saab
19. Sång:  Shooting star
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sällskapsspel

Snodde utmaningen av Sofie men har sett den förut av en annan bloggare. Men tyckte det skulle vara roligt att ta den av Sofie då båda våra namn börjar på s. Lite svårare då. ;p


Fredag.

Fredag igen och efter det kommer helgen, men ingen helg för mig denna vecka. Jobbar hela helgen. Det suger men mer pengar. (:

Igår var vi hos Anette och käkade lite tårta och sånt. Hon fyllde ju år i måndags och hennes son Mio í söndags så Grattis till er!

Jag gjorde denna tårta till dom.


Och denna gjorde Anette.



Söta eller hur. (:
-

Men nu ska jag klä på mig och dra till bussen. Jobbet väntar.

Tjo.

Söndag.

Nu har jag kollat klart hela säsong 1 av Dark angel. Och vill se den andra nu men jag har den inte. Fatta irriterande. Så håller just nu på att ladda hem den och ska kolla när jag har tid i veckan. Och sen köpa boxen när lönen kommer.

Så idag har jag suttit framför tv hela dagen eller ja sen jag vaknade iaf. ;p
-
Imån är det måndag och jobbet börjar igen. Vart skönt att vara ledig för nästa vecka blir en jobbig vecka.  Men det ska väl gå bra lite trött kommer jag nog vara. Men tur att jag inte börjar alldeles för tidigt för då hade jag vart helt slut väldigt fort.

Men nu ser jag att reprisen av top model börjar så ska slänga mig framför tv:n igen.

Lördag.

I går blev det lite festande här. Hade det riktigt trevligt och spelade ett sanning & konsekvens spel. Helt sjuka frågor och saker man skulle göra men skoj.
Senare tog vi taxin till stan, det blev invit och där sög det. Tycker inte alls det är nå skoj att gå på krogar utan dansgolv. Bara sitta och prata och dricka mera som man egentligen kan göra hemma men dubbelt så roligt.

Kom iaf hem tidigt och somnade direkt. Var sten trött då jag hade gått upp klockan 6 på morgonen.
-

Idag har jag legat framför tv:n och kollat på Dark Angel i flera timmar. Köpte ju första säsongen i veckan så bara att kolla. (:

Just nu är älsken och handlar käk och lite gott grejs.
Men nu ska jag fortsätta nöta det braiga serien. d;

Tjo.

På stan.

Slutade 12 idag så tänkte att jag kunde gå och fixa mig ett nytt leg. Så nu är det fixat iaf bara att jag måste hämta det först om typ 2 veckor. Har ju klarat mig på det gamla i ungefär 8 månader så vad gör 2 veckor. ;p men iaf så blev det en sväng på stan och nu har jag slösat en massa pengar igen. Och jag är panl. Jag har alltså slösat upp hela min lön på två veckor. Hur fan kan det ha gått till.?! Så var tvungen att ringa mamma, så fick låna lite pengar av henne så jag klarar mig tills nästa lön kommer. Hojja! Nästa månad ska jag snåla som bara den. Men nu har jag iaf lite nytt grejs. Alltid roligt. ;p på tal om annat blir det fest ikväll. Lotta fyller år idag så grattis på dig! (: sen får vi se vart det leder. En hemma kväll eller om vi drar en sväng på krogen. Om jag blir sugen på det ikväll så hade det vart skoj. För det var så himla länge sen jag var ute på krogen. Men får se helt enkelt. Nu får det inte plats att skriva nå mer så hejdå. ;p

Torsdag.

God dag!

Sova rätt länge idag och var väldigt förvirrad när Linus skulle till jobbet vid hav sju tiden. Trodde det var lördag så frågade han vars han skulle. Haha. Då är man lite borta.

Var som sagt till coop tidigare idag. Försökte passa in tiden så jag kunde ta bussen hem.
Men när jag hade handlat klart så skulle bussen gå först om 20 minuter så ides verkligen inte vänta på den så bara att promenera hem med tunga påsar. Jag som inte skulle bära hem den där tunga kattsand påsen igen men som det kan gå.
Så armarna var nästan som spagetti när jag kom hem.

Tvättar just nu i tvättstugan och har nyss gjort klart Lottas tårta. Den blev inte som jag tänk mig men det får duga. Bara den smakar gott så. (;

Ska nu kika lite på tv sen ner förhoppningsvist sista gången till tvättstugan.

Tjo.

Godnatt!

Det blev inte mycket filmkollande när jag kom hem. La mig i soffan och  somnade nästan direkt. Vaknade några timmar senare och kände mig alldeles slut och känner mig väldans trött än.

Fan om jag skulle bli sjuk igen. Får helt enkelt hoppas på att jag bara var trött och mår prima imån. ;p
-
Imån är jag ledig, och hopas att jag får vara det oxå. ;p
Så blir hemma och tvättar och bakar tårta, men innan bakandet måste jag ta mig till coop och köpa lite grejs som inte fanns på willys.
Måste även köpa kattsand men det är så jävlans tungt så jag kanske blir tvungen att ta bussen hem.
Känns så onödigt at bara åka två hållplatser men gud så mycket lättare.

En gång gick jag faktiskt hem med en sån där tung påse och mina armar höll på att gå av. Jisses! Och jag sa då aldrig mer. Och det ska det inte bli heller. haha
-
Men nu börjar klockan bli mycket, fastade framför en blogg men nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen bredvid älsken.

Godnatt!

Ute i kylan.

Här står jag och väntar på bussen. Det är inte så speciellt kallt men det blir det när jag måste stå här i över 20 minuter. Hojja.
Jobbade iaf till 12 idag, fick även jobba till 16 om jag ville men orkade inte. Är så himla trött.
Så ska hem och lägga mig i soffan och kolla på tv. (:
Handlade iaf lite efter jag slutade eller det måste ha blivit mycket för billigt var det då inte. ;p
Köpte lite tårt ingredienser då jag ska baka lottas tårta imån. Och sen en jävla annat massa skit.

Bussen kommer först om 8 minuter så får stå här ett tag till och frysa. :/

Tisdag.

Tisdag och jag hade ett kort pass idag. 7.45-12.00 så efter jag slutat gick jag på stan med Lotta.
Först blev det dagobert där jag käkade en macka till lunch. Riktigt gott. ;p

Sen runt på alla andra affärer, köpte ändå en hel del. Men inte allt jag hade velat köpa. Hatar fan dessa affärer. Kan dom inte ändra modet eller nått för det finns ju inga snygga kläder. Vill ha ett par snygga jeans med låg midja och lite utsvängt där nere. Men nejdå. Alla byxornas midja slutar typ under brösten. Hur snyggt är det då, eller bekvämt?!

Får helt enkelt vänta till det kommer in nya kläder.

-
Nu har klockan redan hunnit bli efter fyra så snart kommer älsken hem och då ska vi väl käka nått.
Jobbar även extra imån. Samma pass om idag så kan inte vara uppe länge då jag redan är trött.

Ska kolla tv nu.

Söndag.

Redan söndag. Och jag börjar känna mig nästan helt frisk. Halsen tjorvar fortfarande lite men jobba imån det måste jag. Kan inte vara hemma från jobbet hur länge som helst. Jobbar passet 12.00-19.00 så inte så länge.. Hoppas bara jag känner mig helt pigg imån på jobbet.

-
I igår kom som sagt Sofie hit. Även Natta och nån Jessica. Vi satt bara här hos mig och degade.
Sen senare när Natta och Jessica for så kollade jag, Linus & Sofie på en film och käkade en massa onyttigt innan vi gick och la oss vid sisådär 1-2 tiden.

Idag har vi bara vart hemma. Kollade även en film i morse som inte var lika bra som filmen igår men helt okej ändå. ;p
Sen suttit framför tv:n och dator. Så inte så himlans mycket som hänt idag förutom att jag har färgat håret. :)
Och sen åkte Sofie till tåget vid 18 -tiden..

Var roligt att träffa Sofie och måste komma upp till Kiruna snart här framöver för att umgås lite med henne ute, kunde som inte gå ut i helgen. Vill ju bli frisk.. Och sen träffa mina föräldrar så klart. :)

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska snart hoppa i säng så jag får en massa timmars sömn så jag känner mig riktigt utvilad imån.

HejDå!

Lördag.

Det gick inte alls bra att jobba igår. Kände mig helt borta och såg inte ens kunderna, var som helt suddigt framför ögonen så vid 18 tiden for jag hem och idag är jag oxå hemma. Första gången sen jag började jobba där som jag är sjukskriven.
Känns inte riktigt bra, speciellt inte helgdagarna. Man tjänar ju så mycket pengar. OB vettu. ;p

Menmen...måste nu bli frisk så kanske jag kan jobba imån eller ja får se.

-

Har idag städat lite med gudars vad jobbigt det var. Man ska alltså inte städa när man mår så här. Men dte behövdes verkligen, såg ut som en svinstia. Men nu ä det rent och fint. (:

Sofie är även hon i luleå. hon kom igår men hon var ut och festade så får träffa henne idag iaf. Hon kommer väl hit om ett tag med Natta. Så hon ska få prova skorna jag beställde som typiskt var lite för små. Så jag hoppas dom passar på henne för annars måste jag börja tjorva med tradera eller nått. Gaah.

Ska nu ta och kika på tv och bara ta det lugnt.

Tjohej.

Fredag.

Fredag igen. Men jobbar hela helgen så inte känns det som helg iaf. Tråkigt.
Börjar känna mig bättre så nå tror jag det går att jobba, måste bara ha med mig vattenflaskan mot halsen.

Annars har jag kollat lite one tre hill i morse och bussen går om ungefär en halvtimma så ska nu ta och klä på mig och invänta bussen.

Föresten så har två avin kommit så ska hämta ut två paket på coop efter jobbet. Ett paket med tårtgrejs och ett par skor. Hoppas verkligen dom passar annars kanske Sofie kunde köpa dom av mig. (: Men det är roligare om grejerna man beställer passar. ;p

Så nu fixa å trixa här.

Tjo.

Torsdag.

God dag.

Mår skit idag, men det börjar bli lite bättre. Tacka fan för att jag var ledig idag. Hade aldrig orkat gå till jobbet när jag mår så här.

Har iaf kämpat med tvättandet, men var inte mycket tvätt så tog ungefär 2 timmar.
Sen har vi kikat på film, jag och älsken. Han är oxå hemma då han opererade sig igår. Så jag slipper vara ensam idag iaf. ;p

Får se hur det blir i helgen, jobbar ju from imån till tisdag om inte eventuellt extra dagarna efter, så ja får se hur jag orkar. Kanske blir min första sjuk anmälning sen jag började. Ska försöka härda ut.

-
Ska nu ta och klä på mig, fixa mig lite så jag inte skrämmer folk då jag ska promenera till coop och hämta ut ett av mina tre paket jag väntar på.

Tjohej.

Tisdag.

Tisdag idag och det blev inget jobbande. Dom ringde aldrig. Skönt för min hals är värre än igår, men jag hoppas verkligen att det har blivit bra tills imån. Jobbar 7.45 - 16.00. Så ett långt och tidigt pass.
-
Gick upp när sofie ringde i morse, vi pratade några timmar sen blev det lite spelande på msn.
Så nu är klockan redan över ett. Jag som skulle kolla massa filmer idag. ;p
-

Men mitt ena paket med verktyg för tårtor kom idag. Trodde jag skulle behöva hämta ut det men det plingade på dörren och där stod brevbäraren med ett paket. Tog emot det snabbt och stände igen dörren. För jag såg inte klok ut. Tänk dig, nyvaken, oborstat hår och inte ett dugg fixad.  Jag undrar verkligen vad hade tänkte när jag öppnade dörren. haha

Menmen, paketet tog inte så lång tid att få. Tyckte det tog riktigt snabbt ändå. För man räknar ju bort helgen.

Men nu ska jag kika på en film och invänta älsken.

Tjo.

Måndag.

God morgon.
Gick just upp. Har sovit rätt länge men vaknade vid 6 tiden av att jag hade drömt en mardröm så kunde inte somna om på sådär två timmar. Hatar mardrömmar!

-
I helgen kom iaf Lotta och Andreas hit och vi käkade tacos och spelade lite spel och hade det trevligt.
Annars har jag vart hemma och kollat lite filmer.

Skönt att vara ledig idag oxå för min hals känns inte alls bra. Hoppas det blir bättre tills onsdag då jag jobbar igen. Eller tills imån om dom skulle ringa och fråga om jag kan jobba.. Får se.
-
Nu ska jag käka frukost och slå på en film och bara ta det lugnt.

RSS 2.0