På willys

Sitter här på willys, har just käkat det vanliga kyckling och ris på färdig mat. Väldigt gott men hade varit godare om dom tog bort broccolin och morötterna för det är så jobbigt att peta bort alla. ;p men annars finns det nada att göra just nu så tänkte jag skulle testa om det gick att skriva från mobilen. (: har varit i kolonial hela dagen med en nina. Helt okej bara att det blir så himlans varmt när man sliter, men jag klarar mig väl. Kom en kund till mig och frågade efter torkade blandade frukter och så visade jag vars dom var och hon bara 5 stycken tack. Det är ju inte precis så att vi är betjänter bara för att vi jobbar i affären. Men det var en gammal tant och dom flesta av dom tror ju att vi yngre ska göra allt för dom. Hoff. Det finns verkligen idioter. Det har jag då sett mer av här sen jag började. Menmen nu är rasten slut så ska börja grejsa igen. 3 och en halv timma kvar. Hoppas tiden bara flyger iväg.

Fredag igen.

Äntligen fredag igen. Orkat ta mig upp varje dag till praktiken. Vart väldigt jobbigt vissa dagar men gjort det ändå. Å inte kommit försent nån dag. Riktigt bra. (:

Annars nu har vi fest här hemma just nu. Lite folk som kommit och gått, trevligt har vi haft det.
Trodde jag skulle vara jätte trött där vid 23- tiden men är faktiskt rätt pigg men lite snurrigt sådär som det brukar vara.
Men länge sen jag drack så det är jag värd. ;p

Nu ska jag väl ta och vara lite social med dom andra.

Ha en trevlig helg eller fredag du med.
Tjohej.

Lördag.

Veckan har gått på ultraspeed igen. Har iaf vart till praktiken som vanligt. Fick testa vara i mejeriet för nån dag sen. Det är ju samma där att plocka upp varor men då jag har vart mest i charken vet jag vart allt ligger å "trivs" bäst där. Men jobbigt ibland när det kommer kunder och frågar vart nått ligger och jag har inte den blekaste. Som då en frågade efter blod. What?! Inte visste jag att dom säljer blod. Alltså rent blod för att göra egen blodpudding. Men tydligen fanns det. Lite väl äckligt.
-
I tisdags fyllde Linus mamma år. Var dit och käkade middag och tårta. Riktigt gott. (: Grattis igen.

Sofie fyllde även hon år denna vecka. I onsdags. Hela 22 år. :)
                                        Grattis gumman. <3
-
Igår slutade jag tre, skänt att sluta lite tidigare. For iväg till storheden och handlade lite små grejs på ö&b och sen in till Expert och köpte en stoor platt tv och playstation 3.
Så kollade en film igår ikväll för att "inviga" tv:n. Men nu för tiden orkar jag inte vara vaken länge på kvällarna. Jag var helt död klockan 10. Så gick och la mig.

Fick se klart filmen idag istället. d;

Annars idag for vi bort till Elgiganten för att kolla lite filmer och även se om dom kunde se vad det är för fel på min digitalkamera då den inte funkar. Så visade upp den, han tog fram ett nytt batteri och allt funkade. Det var battareiet som var paj och jag fick ett nytt, alldeles gratis. Skita najst! :) Sen for vi en sväng in till stan. Köpte lite nya ploppar till öronen. Inte bra att ha många hål. Blir svina dyrt ju. :/
Blev oxå en film och en milkshake innan vi for till coop och handlade lite mat.
-
Linus är just nu och kollar på hockeyn och jag tänkte ta och koka palt och slå på en film.

See yaa.


Äntligen fredag!

Äntligen fredag. Fan vad skönt! (:
Inte mått de bästa de senaste dagarna. Haft feber och vart massa snorig.
Verkar ju som om det aldrig går över men jag har vart på praktiken varenda dag. Riktigt stolt. ;p

Hittills har jag vart för det mesta i charken, alltså plockat upp massa korv, köttbullar, sill och sånt shit.
Även fått testa på att vara i frukten. Samma visa där...plocka upp frukten dårå. men är helt okej. Lite väl sliten känner jag mig. Det tar verkligen på kroppen. Så nu i helgen blir det att vara hemma och vila. Försöka få bort förkylningen, förvinner den så kommer den mest troligt tillbaka på måndag igen. Irriterande!

Hade vart bra om jag får vara utanför kylen nån vecka. Menmen..
-
Idag händer inge mycket mer. Imån blir det tyvärr tvättstuga sen vette tusan.

Ska nu kolla på ett avsnitt av Ghost whisperer. Det blir inte mycket av det nu för tiden.

Tjo.

Det som vart..

Redan söndag idag. Hojja vad dagarna har gått snabbt.

Började som sagt på willys i onsdags. Fick vara i charken och där är det kallt. Så efter jag varit i kylan i tre dagar så har jag blivit väldigt förkyld och haft feber. Verkligen skoj.

Annars är det väl okej där, men hade kunnat vara roligare. Bara vart där tre dagar hittills så jag hoppas då det blir roligare. Menmen... Fortsätter dagarna gå så här snabbt så är ju praktiken snart slut och förhoppningsvist får jag jobb där. Då skulle de typ inte kännas lika jobbigt för då får jag ju lön. (:
-
For till Ikea igår med Linus, Lotta & Andreas. Kom dit vid 12 tiden och hittade lite små saker som fick plats i bilen. De stora grejerna får vi beställa senare.
Efter ikea blev det Candy world och lite andra affärer som fanns där bredvid. Avslutade med lite mat på frasses innan vi begav oss hem till Luleå.
-
Och idag ska jag bara vara hemma och ta det riktigt lungt, ska inte ens gå utanför dörren har jag bestämt.
Ska nu kura ner mig i soffan under massa filtar och hoppas på att denna förkylning försvinner.

Tjo.

Tisdag.

Redan tisdag idag, veckan börjar snabbt och hoppas den går snabbare från imån. ;p
Börjar ju på Willys imån och jag hoppas verkligen att det ska bli skoj.

Annars i helgen var Lotta & Andreas här. Tog nån cider/öl och spelade det nya monopol. Det gamla är mycket roligare, konstigt när dom är typ likadana, bara kostnaden på gatorna/städerna som skiljer sig åt. Menmen..

Var sen förbi Anette i söndags. Annars har jag inte gjort nått skvatt intressant.

Och ska nu kika på inspelat csi.

Tjo.

RSS 2.0