Söndag.

Helgen är redan över. Och den var väl sisådär. Rätt skoj innan vi gick in på området men på stan var det inget speciellt. Gå omkring där med en massa folk. Vad är det för skoj med det egentligen. Kanske hade varit roligare om det var nå bra artister man hade kunnat se men nää, bara skit.
-
Idag mår jag skit. Inte speciellt bakis. Men ont i halsen och täppt i näsan som bara den. Väldigt roligt alltså.
Hade först tänkt åka hem idag men orkar inte sitta på ett tåg och må dåligt så blir att åka hem innan onsdag skulle jag tro. Och vad har jag i Luleå att göra. Inget. Så varför inte stanna kvar här ett tag och vara omgiven av lite människor. (:
-
Kissen har varit borta hela dagen, ytterdörren och altandörren har varit öppna så han passade på att rymma. Så har letat en massa men hittade honom inte. För några timmar sen öppnade Lotta dörren och han sprang in. Men det kontiga är att det har regnat typ hela dagen och varit rätt kallt men han var inte blöt eller kall så funderar på om han suttit i farsun i flera timmar. Men då borde han väl ha kommit in tidigare eller nått. Jadu, det får bli ett mysterium. ;p Glad att han är hemma nu iaf!
-
Ska nu kika klart filmen och sen kanske sova. Inte speciellt trött men kan vara bra med lite sömn.

Så godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0