Kissen hemma. (:

Måndag idag och en ny vecka börjar. Dom senaste dagarna har gått så himlans snabbt igen.

Fredagen var väl helt okej, men roligare hemma än ute. Tog som sagt taxi till stan så bara att promenera hem. Jobbigt som fan då fötterna bara värkte och det tog länge. Men hem kom vi.

Resten av helgen har vi inte gjort mycket, kollat en massa filmer har vi gjort iaf.
-
Kissen kom hem idag, saknat han så mycket men vet att han har det bra hos mamma och pappa. Men dom ska åka söderut troligen imån och kissen kunde ju inte precis förlja med.
Men roligt att ha han hemma ändå. (:

Så vad ska man ta å hitta på idag då?

Fredag.

Fredag igen och Sofie är här ännu. Skita skojj. Hoppas hon stannar till nästa onsdag så vi kan fara och hälsa på Lina när hon kommer hem från stockholm.

Annars har vi två fest här hemma, länge sen det bara var vi två som festade. Vi har alltid skoj, och det är inga andra människor som förstör. Good!

Annars har det väl inte hänt nått speciellt, vart på stan och sånt shit.

Ska nu fortsätta dricka då taxin kommer om 20 minuter.

Ni får ha en så rolig helg, för det ska då vi ha. ;p

See yaa later.

Hemma i Luleå.

Kom till Luleå igår med Sofie. Hon ska troligen vara här nån vecka eller två. (:
Idag ska vi fara en sväng på stan och kika. Ska iaf till hemtex och köpa lite grejs. Om nu det som finns i Kiruna finns här och att det är rea. Kan ju alltid hoppas. Annars borde jag ha köpt det i Kiruna, men så jobbigt att ta med det på tåget.
-
I Kiruna var det då bra, skönt att komma bort ett tag från det vardagliga. Och ha en massa folk omkring sig. Kissen fick stanna kvar där tills mamma och pappa kommer till Luleå om två veckor. Han trivs bra där och det är så himla typiskt att pappa är allergisk för annars hade han fått bo där. Kan vara ute och leka hur mycket som helst. Det hade passat han så bra. Får försöka hitta en lösning, men vill inte!
-
Väntar nu på att Sofie ska duscha klart, så seg. Sen blir det att fixa sig och dra till stan, måste även lämna in en massa papper till arbetsförmedlingen som vanligt. Fattar inte, helt onödigt. Men det är väl för att man ska ha nått att göra typ.
Och tack Lotta för hjälpen. :)

Tjo.


RSS 2.0