Sovasovasova. ?

Har idag vart på staden med Marri, har legat på kullen och solat några timmar.. Var ett riktigt fintfint väder idag. Så najst. Bara älsken hade vart hära. (;
Sen vidare till polisen med Lotta och Tanja, polisanmälde den dära idioten som ringer 100 ggr per dag, skita irriterande. Gaasch, att 'han' ids. Inge mycket till liv han har. ?
Men iaf så blev han anmäld, och hoppas dom kan få reda på vem den jäveln är, hade vart så 'skoj' å bara veta vem det är. Skulle hämnas rejält. Haha.

Men tog då ett tag så hemma först vid 17 tiden nått, vidare till syster och käkade lite mat. Gott och najst att inte behöva kocka själv i köket. ;p
Sen faktiskt inte hänt så mycket mera. Bara vart hemma och tagit det lugnt, har inte alls tänkt på skolgrejs idag, har vart najst. Skönt att bara kunnat 'plocka' bort det från hjärnan ett tag. Men imån blir det då en massa grejs att göra. Jo men visst som om det skulle bli. haha.  Men måste ta tag i det nu. Japps!

__________________________________________________________________________________
Efter skolan vet jag inte alls vad jag ska göra, kan ju inte ligga hemma och bara jäsa heller. Hade vart rätt najst. Men pengar måste plockas in så jobb måste det bli. Gaasch. Bara att hitta ett först kanske, som om det är så himla enkelt. Nåånää!

Nu blir det då sängen, lite sömn måste man hinna få innan man ska upp och dra till arbetsförmedlingen med klassen, göra där vette fan vad vi ska men jaa lika bra att dra dit. Kanske man får reda på lite små grejs..

Nattinatti.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0